Vila-real reclamarà al Govern un nou accés a l'AP-7 i mesures per a reduir l’impacte acústic del trànsit

Vila-real reclamarà al Govern un nou accés a l'AP-7 i mesures per a reduir l’impacte acústic del trànsit
09/01/2020 -

El portaveu de l’equip de govern de l’Ajuntament de Vila-real, Javier Serralvo, ha anunciat que l’executiu local elevarà una petició al Govern central perquè s’habilite un nou accés a l’autopista AP-7 en el terme municipal, ara que aquesta via ha passat a les mans de l’Estat després de la seua liberalització.

“Com al nou Govern central prenga possessió, el primer que farem serà demanar la prioritat del nou accés a l’autopista AP-7”, ha afirmat Serralvo. La proposta que traslladarà l’equip de govern a l’executiu de Pedro Sánchez contemplarà la construcció d’un accés a l’autopista a l’altura de la carretera d’Onda, CV-20, amb la finalitat de “facilitar i potenciar” l’activitat empresarial i quotidiana de Vila-real a través d’una millora de les comunicacions.

El portaveu també ha posat l’accent en la petició d’un estudi ambiental, amb l’objectiu de “reduir el màxim possible l’impacte acústic” per l’increment de trànsit en l’autopista, especialment el de vehicles de gran tonatge. Per a això, es demanaran pantalles acústiques per a disminuir les molèsties de l’AP-7 en les zones habitades pròximes al traçat d’aquesta via, així com al paratge del Millars.

Serralvo, qui considera l’alliberament de l’AP-7 una mesura positiva per al funcionament de la ciutat, ha lamentat la “mala gestió” del Partit Popular en els seus anteriors mandats, pel “bloqueig que ha patit Vila-real”, sent una ciutat pionera i innovadora en l’àmbit empresarial. “Aquest nou accés, juntament amb la construcció de la ronda Sud-oest que ja s’està realitzant, desbloquejaran, per fi, a Vila-real a nivell d’infraestructures”, ha incidit l’edil.

Així mateix, l’equip de govern local demanarà que els nous Pressupostos Generals de l’Estat incloguen l’eliminació de la passarel·la de l’estació de tren de Vila-real i la seua substitució per un pas subterrani, així com la creació d’una nova comissaria del Cos Nacional de Policia. “Sempre posem a Vila-real primer, i demanem el just i el que va d’acord amb la motivació i l’esperit innovador de la localitat”, ha subratllat Serralvo, qui s’ha mostrat “confiat” que la investidura de Pedro Sánchez i la conformació d’un nou Govern central “facilitarà” la vida social i empresarial de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari