Vila-real prorroga dos anys més la bonificació en la tarifa del pàrquing de la plaça Major

Vila-real prorroga dos anys més la bonificació en la tarifa del pàrquing de la plaça Major
29/08/2022 -

L’Ajuntament de Vila-real prorrogarà dos anys més la bonificació de la tarifa de l’aparcament públic de la plaça Major amb l’objectiu de facilitar l’estacionament en la zona centre i una mobilitat que contribuïsca a incentivar l’activitat econòmica a la ciutat. El consistori manté un acord amb l’empresa concessionària d’aquest pàrquing pel qual els primers 30 minuts d’aparcament són gratuïts per als usuaris. “L’Ajuntament assumeix el cost d’aquesta mesura com un incentiu perquè aquesta infraestructura facilite l’accés al centre de la ciutat i als serveis i establiments comercials, de manera que, a més de ser beneficiosa per a una mobilitat ordenada, supose també un impuls de l’activitat econòmica”, assenyala el regidor de Mobilitat, Emilio M. Obiol.

Així les coses, aquest departament municipal ha iniciat el procediment per a prorrogar per dues anualitats més l’actual acord amb la concessionària del pàrquing, que finalitza el pròxim 4 de febrer de 2023. D’aquesta manera, l’ampliació del termini suposarà que la vigència de la mesura es mantindrà fins al 4 de febrer de 2025. Per a assumir el cost econòmic d’aquesta bonificació, l’Ajuntament de Vila-real compta amb una dotació de 117.000 euros anuals.

“Continuem treballant per a fer possible una mobilitat urbana sostenible facilitant l’aparcament a la ciutat, a través d’un Pla municipal d’aparcaments que en els últims anys s’ha traduït en l’obertura de pàrquings en diferents punts del terme municipal”, detalla Obiol, qui afig que “en aquest cas, la bonificació de l’aparcament de la plaça Major pretén fomentar el seu ús perquè les persones que necessiten realitzar gestions, compres o fer ús dels serveis que es presten en la zona centre de la ciutat puguen fer-ho amb major facilitat i evitant els problemes de circulació i col·lapse d’estacionament”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari