Vila-real rep les obres de proveïment per a garantir les necessitats hídriques del polígon de la carretera d'Onda

Els treballs han consistit en la instal·lació d’una canalització per a connectar la xarxa del Consorci d’Aigües de la Plana amb el depòsit de la zona industrial

Vila-real rep les obres de proveïment per a garantir les necessitats hídriques del polígon de la carretera d'Onda
02/04/2021 -

L’Ajuntament de Vila-real ha formalitzat la recepció de les obres de proveïment per a garantir les futures necessitats hídriques del polígon de la carretera d’Onda. Els treballs, executats per l’empresa Facsa, han suposat la creació d’un nou punt de subministrament de la xarxa del Consorci d’Aigües de la Plana al proveïment d’aigua potable de la ciutat. Per a això s’ha instal·lat una conducció que connecta la xarxa del consorci amb el depòsit regulador de 9.000 metres cúbics d’ús industrial que es va construir amb les obres d’urbanització del polígon de la carretera d’Onda.

El regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde, ha estat present en l’acte administratiu de recepció d’obres, al costat dels tècnics municipals i de l’empresa adjudicatària. Valverde ha subratllat que aquest projecte “dona resposta a les necessitats presents i futures d’aquelles empreses que ja estan instal·lades o vulguen instal·lar-se en aquesta zona industrial”. “D’aquesta manera, dotem de millors serveis a un polígon que és estratègic per a Vila-real dins del nostre Pla municipal de reindustrialització”, afig l’edil.

Els treballs han consistit en la instal·lació d’una conducció de 400 mm de diàmetre nominal, tal com detallen des de l’empresa. L’encreuament amb l’autopista AP-7 s’ha executat mitjançant la clava d’una canonada d’acer de 800 mm de diàmetre nominal, que serveix com a protecció a la conducció de proveïment. En la parcel·la del depòsit s’ha instal·lat un grup de bombament capaç d’elevar 200 m³/h a 10 metres columna d’aigua (mca) per a garantir la pressió necessària de subministrament. Mitjançant aquesta actuació es podrà proveir amb aigua procedent del Consorci d’Aigües de la Plana a la zona industrial de la carretera d’Onda. Les obres van ser adjudicades per un import de 315.338 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari