Vila-real recupera l'Abonament cultural després de l'aturada per la covid amb preus reduïts i una forta aposta cultural

Vila-real recupera l'Abonament cultural després de l'aturada per la covid amb preus reduïts i una forta aposta cultural
27/12/2021 -

La regidora de Cultura, Rosario Royo, ha presentat aquest matí la recuperació d’Abonament de les arts escèniques, que torna a Vila-real en el primer trimestre de 2022, després de l’aturada en la programació de temporada que va suposar en 2020 l’esclat de la pandèmia per la covid-19. Per a aquest esperat retorn, la Regidoria de Cultura ha preparat una programació de molt alt nivell i preus reduïts per a un cartell amb alguns dels principals noms de l’escena espanyola actual.

“No volem deixar d’apostar per la cultura i que, a més, siga una cultura segura i assequible”, afirma la edila. Per aquest motiu, el preu de l’abonament general es redueix a 30 euros, enfront dels 45 euros d’edicions anteriors. Així i tot, ateses les diferents realitats socials i amb la finalitat que tothom tinga accés a la cultura, hi haurà preu reduït a 10 euros per a jubilats, titulars de Carnet Jove, perceptors de viduïtat, orfandat i aturats, persones amb discapacitat, família nombrosa i víctimes de violència de gènere. Per als estudiants, l’entrada serà de només 3 euros, mentre que l’accés continua sent gratuït en el cas de persones incloses en programes de Serveis Socials. Els tíquets en taquilla costaran 15 euros.

Per a fer-se amb el nou Abonament, els antics socis podran renovar el seu passi del 12 al 18 de gener, mentre que els nous abonats podran adquirir-lo del 26 al 28 de gener a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, en horari de 10.00 a 14.00 hores. També es manté la venda en línia des de la web entrades.vila-real.es.

El nou programador de l’agenda cultural, Domingo Martínez, ha detallat els tres grans títols que compondran aquest cicle, que compta amb alguns dels rostres més coneguts i respectats de la pantalla en l’actualitat. El cicle començarà el divendres 28 de gener amb Puertas abiertas, protagonitzada per Cayetana Guillén Cuervo i Ayoub El Hilali. Li seguirà, el 25 de febrer, Un hombre de paso, amb l’elenc format per Antonio de la Torre, María Morales i Juan Carlos Villanueva. La temporada de teatre acabarà el 8 d’abril amb El hombre almohada, protagonitzada per Belén Cuesta i Ricardo Gómez.

Al marge de l’Abonament, el 21 de gener Vila-real acollirà l’obra El humor de mi vida, protagonitzada per Paz Padilla i basada en el llibre del mateix nom. El preu de l’entrada general serà de 15 euros i les entrades es podran comprar des del 10 de gener a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán de 10 a 14 hores.

Una altra de les novetats d’aquesta temporada és l’horari. Les obres començaran a les 19.30 hores, amb la finalitat d’adaptar-se a l’hivern i poder donar major flexibilitat als espectadors perquè puguen combinar el teatre amb altres activitats.

“Aquesta aposta pel teatre en viu forma part de les accions destinades a complir els objectius de l’Agenda 2030, que té com a meta aconseguir que Vila-real siga una ciutat cultural inclusiva i sostenible, a més de complir també els objectius de Ciutat Educadora. Per això, s’ha volgut contribuir amb aquesta forta aposta amb el teatre”, conclou Royo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari