Vila-real renova el conveni amb la Generalitat per a garantir el punt d'atenció i registre únic de l'oficina PROP

Vila-real renova el conveni amb la Generalitat per a garantir el punt d'atenció i registre únic de l'oficina PROP
18/01/2021 -

L’Ajuntament de Vila-real ha renovat el conveni amb la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, per a actualitzar i donar continuïtat al funcionament de l’oficina PROP mixta existent en la localitat. Aquest acord, tal com ha subratllat la regidora de Proximitat, Miriam Caravaca, permet al municipi “continuar prestant aquest servei que facilita a la ciutadania tots els tràmits d’informació i gestió relacionats amb l’administració autonòmica, de manera que continuem treballant per una administració més pròxima i descentralitzada, per a una atenció de major qualitat”.

Vila-real compta amb oficina PROP des de 1998 i actualment el servei està situat en l’edifici de Serveis Socials, al carrer José Ramón Batalla. Es tracta d’una oficina PROP mixta ja que és un punt d’atenció a la ciutadania i registre únic, de manera que “a més de garantir la informació i l’assessorament, també es poden registrar documents tant dirigits als departaments del govern autonòmic com a l’administració local,”, detalla la regidora de Proximitat. L’oficina compta amb dos informadors –personal de la Generalitat Valenciana- i una funcionària municipal que és l’encarregada del registre únic. En l’actualitat, el servei atén amb cita prèvia, que pot sol·licitar-se a través de la web de la Conselleria de Participació, i l’horari de l’oficina és de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.

L’Ajuntament de Vila-real, a més de designar a un funcionari/a per a atendre les tasques de registre de documents, també es fa càrrec d’habilitar el local, en aquest cas en l’edifici de Serveis Socials, així com el mobiliari i els estris per a la prestació adequada del servei. També assumeix la dotació dels mitjans informàtics i telefonia, a més d’altres subministraments bàsics com a llum, aigua, comunicacions, correus, neteja, seguretat, etc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari