Vila-real reubica la proposta d'art urbà ‘Miratge’ en el CTE per a protegir la peça dels actes vandàlics

Vila-real reubica la proposta d'art urbà ‘Miratge’ en el CTE per a protegir la peça dels actes vandàlics
20/06/2022 -

El departament de Serveis Públics de l’Ajuntament de Vila-real ha iniciat els treballs de trasllat de l’obra d’art urbà Miratge, situada fins ara al costat de la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC), després de patir repetits actes vandàlics. Amb la fi protegir la peça escultòrica i procedir a la seua restauració, passarà a estar situada a l’interior del recinte del Centre de Tecnificació Esportiva (CTE) de Vila-real.

El mes de gener passat, Vila-real va sumar al seu espai públic una nova proposta d’art urbà, fruit del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’Escola d’Art i Superior de Disseny (EASD), amb l’objectiu de canalitzar el talent i la creativitat dels alumnes i per a oferir propostes innovadores d’arquitectura efímera i decoració per a la ciutat utilitzant materials com la ceràmica. L’obra guanyadora de la tercera edició (2021), Miratge, suggereix una proposta d’art urbà basada en el miratge i la curiositat que aquest recrea en qualsevol espai obert, creada pels alumnes Nahuel Cócar, Carmen Martínez i Alessandra Rossi.

La creació es va emplaçar al jardí de la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC) però, després de repetits actes vandàlics que l’han deixada sense els taulells que componen gran part de l’obra i amb pintades en diverses zones, ha hagut de ser retirada per a la seua reubicació i restauració amb la finalitat d’evitar que aquests actes es repetisquen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari