L'Ajuntament de Vila-real saldarà més de 585.000 euros en pagaments pendents al personal municipal

L'Ajuntament de Vila-real saldarà més de 585.000 euros en pagaments pendents al personal municipal
13/09/2020 -

L’Ajuntament de Vila-real farà efectiu en breu el pagament de quantitats pendents al personal municipal en concepte de l’increment del 2% de la nòmina en aquest 2020 aprovat pel Govern central per als funcionaris, productivitat, hores extraordinàries i ajudes socials. En total, es liquidaran 585.329 euros que estaven pendents de pagar a la plantilla del consistori per a complir amb el compromís adquirit per l’equip de govern “d’intentar pagar les quantitats pendents al més prompte possible, tenint en compte la complicada situació econòmica de l’Ajuntament, que arrossega el deute i els empastres urbanístics heretats del PP, al que ara s’han sumat les despeses extraordinàries derivades de la gestió de la crisi sanitària, que han desequilibrat el pressupost; un pressupost que enguany és prop d’un milió d’euros inferior al de 2019”, tal com ha recordat l’alcalde, José Benlloch. El primer edil també ha agraït la labor del personal municipal i la seua comprensió davant la situació financera municipal.

En concret, s’abonaran 205.172 euros corresponents a l’increment del 2% en la nòmina de gener a juliol, totes dues incloses, mentre que la nòmina d’agost ja s’ha pagat amb aquest augment salarial aprovat pel Govern central per a tots els funcionaris. En concepte de productivitat es liquidaran 273.388 euros; altres 86.277 euros corresponen a hores extraordinàries i 20.491 euros a ajudes socials. En aquests tres últims casos, se saldaran els pagaments pendents fins al mes de març de 2020.

Cal recordar que el mes de juliol passat el consistori ja va liquidar prop de 140.000 euros per a saldar les quantitats pendents d’hores extraordinàries i ajudes socials del personal municipal fins a 31 de desembre de 2019. Concretament, es van abonar als empleats municipals un total de 125.172 euros en concepte d’hores extraordinàries i 13.973 euros d’ajudes socials, de manera que queden liquidades les quantitats pendents del passat any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari