El projecte Vila-real Talent naix amb un concert del violinista Vasko Vassilev

L’alcalde presenta, al costat de les directores artístiques Rosanna i Gisela Morales, l’esdeveniment que pretén consolidar-se com un acte més de les festes de Sant Pasqual comptant cada any amb un artista convidat de gran projecció

El projecte Vila-real Talent naix amb un concert del violinista Vasko Vassilev
09/03/2020 -

Vila-real unirà a gran part del talent musical i artístic de la ciutat en un gran espectacle que comptarà amb la participació especial del reconegut violinista búlgar Vasko Vassilev. L’alcalde, José Benlloch, ha presentat hui el concert ‘Vasko Vassilev amb Vila-real Talent’, acompanyat pel regidor de Festes, Diego A. Vila, i les directores artístiques de l’esdeveniment, Rosanna i Gisela Morales. Es tracta d’un concert especial que s’ha programat amb motiu de les festes patronals i que tindrà lloc el 17 de maig, festivitat de Sant Pasqual, a les 22.30 hores en la plaça Major.

“Tenim un bagatge musical i artístic molt potent a la ciutat i volíem demostrar que es pot fer alguna cosa junts, a escala internacional, i per a això quin millor dia que el dia del patró, Sant Pasqual, dia en què celebrem un símbol de tots els vila-realencs i vila-realenques”, ha assegurat l’alcalde. El violinista búlgar Vasko Vassilev, conegut mundialment, actuarà acompanyat d’artistes locals en un espectacle ideat per a mostrar el talent de la ciutat. Tal com ha explicat Rosanna Morales, la iniciativa, impulsada des de l’Ajuntament de Vila-real i la Junta de Festes, pretén implicar el nombre més gran d’entitats locals que estiguen fent qualsevol creació artística, amb l’objectiu d'”amalgamar l’art que hi ha a Vila-real i mostrar-lo” en un espectacle “inoblidable”. Per a aconseguir-ho, Vasko Vassilev estarà acompanyat per al voltant de 175 persones, cantants, músics i ballarins de Vila-real, que oferiran peces de diferents estils conegudes pel gran públic com a òperes, sarsueles, musicals, etc. Així, participaran la Coral Sant Jaume, el Cor Ciutat de Vila-real, el Cor Tutte Voci, Veus de Cambra, l’orquestra Supramúsica, alumnes del Conservatori Mestre Goterris, els grups de ball Carisma i Azahar, l’Associació Cultural Flamenca Andalusa i l’Escola Municipal de Dansa Contemporània. També es comptarà amb la participació de la pianista Pamela Nicholson, el guitarrista Óscar Ebro i el trompetista Vicente Campos. La coreògrafa serà Gisela Fandos i el presentador, el periodista Raúl Puchol. Tot sota la direcció del músic i director Miguel Ángel Navarro, qui habitualment dirigeix els espectacles de Vasko Vassilev a Espanya. En total, seran al voltant de 200 persones les que faran possible aquest esdeveniment especial. Gisela Morales ha assegurat que treballar en aquest projecte és “un somni” perquè “sempre havíem volgut estar al costat de tots aquells que s’han format amb nosaltres i que gaudeixen de la música, i gràcies a aquest projecte tenim l’oportunitat”.

Benlloch ha agraït el treball de les germanes Rosanna i Gisela Morales per a “unir tot aquest talent local” i fer possible “un espectacle d’impacte internacional amb l’objectiu que es consolide com un esdeveniment anual”. “Ens agradaria que continuara cada any amb un artista convidat diferent i incorporant cada any a més talent de la ciutat”, ha apuntat l’alcalde, qui ha afegit que “quin millor dia que la festivitat del nostre patró” per a “mostrar al món tot el que junts som capaços de fer a Vila-real des del punt de vista musical i artístic”. Benlloch ha destacat la projecció internacional del violinista Vasko Vassilev, que amb només 23 anys ja es va convertir en el concertino més jove de la Royal Opera House de Londres, i que “ompli estadis amb fins a 50.000 persones al seu país, Bulgària, amb els seus espectacles”. Finalment, l’alcalde ha convidat a gaudir d’aquest concert que “estic segur serà fantàstic” i que “situarà a Vila-real en el mapa a escala internacional”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari