Vila-real inicia el repartiment de 10.000 envasos individuals de gel hidroalcohòlic als parcs infantils de la ciutat

Vila-real inicia el repartiment de 10.000 envasos individuals de gel hidroalcohòlic als parcs infantils de la ciutat
26/06/2020 -

La regidora responsable del Registre municipal del voluntariat COVID-19, Noelia Samblás i el regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde, han iniciat aquest matí al parc infantil de la Maiorasga el repartiment dels 10.000 envasos individuals de gel hidroalcohòlic que l’Ajuntament té previst distribuir entre la població.
La iniciativa pretén conscienciar a la ciutadania sobre la importància de llavar i desinfectar les mans per a previndre el contagi i la propagació de la COVID-19. Per això, els edils han incidit en la importància de la rentada i desinfecció de les mans dels xiquets i xiquetes que utilitzen de manera freqüent el parc com a mínim a l’inici i al final del període de joc amb gel hidroalcohòlic.
Els parcs infantils reobrin hui després d’haver estat precintats com a mesura de seguretat i prevenció durant l’estat d’alarma i ho fan amb un protocol de neteja i complint amb les mesures de prevenció i seguretat sanitària.
El repartiment d’aquests envasos de gel hidroalcohòlic està previst que es duga a terme també en esdeveniments, activitats i en actes on es produïsquen una major afluència de públic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari