L'Ajuntament de Vila-real entrega màscares de protecció a comerços de la ciutat després de detectar problemes de proveïment

L'Ajuntament de Vila-real entrega màscares de protecció a comerços de la ciutat després de detectar problemes de proveïment
17/04/2020 -

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha anunciat aquest divendres que en aquests dies es procedirà a repartir prop d’un miler de màscares de protecció entre els comerços de la localitat que romanen actius durant l’estat d’alarma després d’haver constatat que alguns d’ells tenen problemes per a aconseguir aquests elements per a contenir la pandèmia de COVID-19. El primer edil ha detallat que el consistori ha tingut coneixement d’aquesta falta de màscares en alguns dels comerços “perquè no han pogut adquirir-les a l’haver problemes de proveïment en el mercat”, segons ens han explicat.

Davant aquesta situació, l’equip de govern ha decidit entregar sobres amb diverses màscares en establiments que en aquests dies mantenen oberta la seua activitat, la majoria establiments d’alimentació i productes de primera necessitat. La previsió, segons l’alcalde, és repartir entre 500 i 1.000 màscares, en funció de la necessitat, de l’estoc que en aquest moment té el consistori per a ús de la Policia Local, Protecció Civil, funcionaris que presten serveis d’atenció personal a la ciutadania, voluntaris, entitats socials, etc.

Els membres de Protecció Civil i col·laboradors del Registre Municipal de Voluntariat seran els encarregats de realitzar aquest repartiment. Hui mateix estan preparant els sobres amb dues màscares en cadascun d’ells i s’adjuntarà també material gràfic amb consells bàsics d’higiene i prevenció. Benlloch ha explicat que es garantirà que cada comerç reba un nombre de màscares suficient en funció de la xifra d’empleats.

El primer edil ha recordat que “fins ara la prioritat és quedar-se a casa i les màscares són per als qui realment les necessiten perquè estan més exposats directament al virus”, però ha afegit que l’Ajuntament treballa en la creació d’un banc de màscares per a assegurar una provisió de prop de 50.000 unitats perquè “en el moment en què comencem a poc a poc a tornar a la normalitat, si les administracions central i autonòmica que són les competents a l’hora de garantir que hi haja subministrament, tenen algun problema, ningú es quede sense màscara”. “Si fa falta, ací estarà l’Ajuntament perquè tothom que el necessite compte amb aquest element de protecció”, conclou.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari