Vila-real reobri els parcs canins de la ciutat aquest cap de setmana després de la seua neteja i desinfecció

Vila-real reobri els parcs canins de la ciutat aquest cap de setmana després de la seua neteja i desinfecció
22/05/2020 -

L’Ajuntament de Vila-real reobri a partir d’aquest cap de setmana els quatre parcs canins que hi ha a la ciutat després de dur a terme tasques de neteja i desinfecció per part de l’empresa local Stoplagas, contractada pel consistori per a garantir la seguretat dels accessos a les instal·lacions.

Els parcs situats en l’avinguda de Portugal, enfront de l’IES Broch i Llop, el del jardí del Pilar, el de l’avinguda Francesc Tàrrega (entrada nord-est de la ciutat) i el del carrer Santa Catalina, al costat de la Casa del Barri de la Sénia s’obrin al públic de dilluns a diumenge, de 8.00 a 22.00 hores, amb les mesures de seguretat i higiene establides per les autoritats sanitàries. Els propietaris de les mascotes hauran de mantindre la distància mínima de seguretat fixada en dos metres així com l’obligatorietat d’utilitzar màscara en cas que aquesta distància no puga respectar-se; evitar tocar el mobiliari urbà i no podran utilitzar els bancs perquè estaran precintats.

“L’obertura d’aquestes instal·lacions, en aquesta fase 1 de la desescalada, és una mesura que atén una necessitat reclamada per aquests sectors de la població perquè les seues mascotes córreguen amb tranquil·litat i es relacione amb altres animals”, explica la regidora de Participació Ciutadana i Proximitat, Miriam Caravaca, qui apel·la a “la responsabilitat ciutadana demostrada aquests dies a Vila-real”.

Els parcs canins han estat tancats al públic des de l’inici de la declaració de l’estat d’alarma. Ara, en aquesta fase cap a la nova normalitat, s’obrin aquestes instal·lacions a la ciutadania igual que ha fet el govern local amb altres serveis com la reobertura de la Línia 2 del bus urbà gratuït o el Cementeri Municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari