La bici serà protagonista a Vinaròs el proper 22 de setembre

Durant la jornada se celebrarà la 1a Marxa BTT Llagostí de Vinaròs i el Dia de la Bici per a fomentar la pràctica de l’esport

La bici serà protagonista a Vinaròs el proper 22 de setembre
10/09/2019 -

Aquest matí el regidor d’Esports, José Chaler, acompanyat per la tècnica del Consell Municipal, Maria Josep Palop, han presentat una nova edició del Dia de la Bici per al diumenge 22 de setembre. Es tracta d’una jornada oberta a tot el públic en general per gaudir de l’esport i sobretot fomentar la seua pràctica entre els xiquets.

Chaler ha explicat que les inscripcions ja es poden realitzar en línia a la pàgina www.hj-crono.es o bé de forma presencial als establiments Dj Sports, Jaques Sport, Decathlon Vinaròs, Maikbike i Cicles Fandos. El preu de la inscripció és de 3€, que inclou assegurança, fruita i aigua en finalitzar la prova, a més d’una braga per al coll per a tots els participants, que podran recollir el dissabte 21 de setembre al Mercat Municipal de 11:00h a 13:30h.

Chaler ha destacat que “es tracta d’una prova oberta a tot el públic en general, en especial per a les famílies, que podran gaudir d’una bona jornada esportiva amb un circuit senzill i apte per a totes les condicions físiques”. Així mateix ha recordat que serà obligatori l’ús de casc, a més de respectar les normes de circulació.

Pel que fa a les característiques del circuit, el regidor ha indicat que la sortida es farà des de l’envelat de l’Atlàntic per després continuar per diferents carrers de la localitat fins a la Costa Sud on es farà un punt de reunió amb tots els participants. Després la marxa continuarà fins acabar a la plaça d’Espanya, on es donarà fruita i aigua per a tots els ciclistes, a més d’organitzar jocs i sortejos per als més petits.

1a Marxa BTT Llagostí de Vinaròs

Cal destacar que el 22 de setembre també se celebrarà el primer BTT Llagostí de Vinaròs amb sortida i arribada des de la plaça de bous. Des de l’organització s’han preparat dos circuits de 59 i 35 quilòmetres per a posar a prova la resistència dels participants.

El representant de l’entitat organitzadora Maibike, Domingo Castejón, ha explicat que el circuit recorrerà Aiguadoliva per continuar fins al Puig de la Nau a Benicarló, després seguirà pel terme municipal de Càlig i s’endinsarà fins al Puig de la Misericòrdia de Vinaròs, que serà la part més tècnica del circuit. Segons afegia serà un recorregut que anirà per pistes i senders forestal amb final a la plaça de Bous.

Les inscripcions per a la Marxa BTT Llagostí de Vinaròs es poden realitzar des de la pàgina www.hj-crono.es. La sortida serà el diumenge 22 de setembre a partir de les 9:00h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari