Vinaròs presenta els nous cursos de Reinicia't per al foment de l'ocupació i l'emprenedoria

La Regidoria d’Ocupació i l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) donen a conèixer el nou programa adreçat a persones aturades i emprenedors amb un total de quatre cursos gratuïts

Vinaròs presenta els nous cursos de Reinicia't per al foment de l'ocupació i l'emprenedoria
13/09/2019 -

L’Ajuntament de Vinaròs oferirà nous tallers gratuïts, a través de l’Estratègia Provincial d’Ocupació de la Diputació, per tal de facilitar la incorporació en el mercat laboral dels veïns a l’atur o millorar les competències de les persones que ja tenen treball.

La regidora d’Ocupació, Maria Cano, ha destacat que “en aquesta edició la formació que s’oferirà sobretot està adreçada a millorar el domini de les noves Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC), tenint en compte que cada vegada més es demana l’ús de les xarxes socials. D’altra banda, també hi haurà cursos per a la millora de les competències lingüístiques, perquè Vinaròs és una ciutat turística i en molts casos saber idiomes és fonamental per aconseguir una feina”.

Pel que fa a la formació el primer curs serà Alfabetització informàtica amb un total de 40 hores, del 23 de setembre al 4 d’octubre. Les inscripcions es poden realitzar fins el dilluns 16 de setembre. El segon taller serà Anglés per a l’administració comercial amb una durada de 30 hores del 3 d’octubre al 7 de novembre, les inscripcions es poden realitzar fins al 26 de setembre i cal tenir com a mínim el nivell A2 d’anglés.

El tercer curs serà Francés per a l’administració comercial, amb 30 hores, del 4 d’octubre al 8 de novembre, les inscripcions es poden formalitzar fins al 27 de setembre i també es requereix disposar almenys del nivell A2 de francés. Per últim, s’oferirà el taller “Com parlar i presentar en públic amb eficàcia”, en aquest cas la durada serà de 16 hores del 5 al 15 de novembre i les inscripcions es poden realitzar fins al 29 d’octubre.

Cal destacar que tota la formació s’impartirà al Centre del Coneixement del Vinalab en horari de matí, de 9h a 13:30h. Les inscripcions per a tots els cursos és gratuïta i es pot fer en línia des de l’adreça bit.ly/REINICIAT. Les sol·licituds s’atendran per ordre de registre fins a esgotar totes les places disponibles.

Per més informació es poden adreçar a l’Agència de Desenvolupament Local, ubicada al carrer de Sant Ramón, a sobre de la Policia Local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari