Vinaròs aconsegueix una ocupació turística del 95% durant el mes d'agost

Aquesta dada suposa un increment d’1% en relació a l’any passat i es manté en la línia de la resta de les destinacions costaneres de la Comunitat Valenciana

Vinaròs aconsegueix una ocupació turística del 95% durant el mes d'agost
17/09/2019 -

La Regidoria d’Interés Turístic i Promoció de la Ciutat, encapçalada per Marc Albella, ha fet un balanç de les dades d’ocupació hotelera a la localitat durant el mes d’agost. Segons les xifres facilitades pels allotjaments s’ha arribat fins al 95%, una dada que ha suposat un increment d’1% en relació a l’any passat. En aquest sentit Albella feia una valoració molt positiva i assenyalava que “són unes molt bones dades turístiques, però des de la Regidoria i el Govern Municipal continuarem treballant per millorar les xifres i fer de Vinaròs un destí referent a la Comunitat Valenciana”.

Pel que fa a la procedència dels turistes, els francesos són els estrangers que encapçalen la llista, amb el 80% de visitants estrangers que ha rebut la Tourist Info. A nivell nacional destaquen els catalans, aragonesos i madrilenys amb aquest ordre.

Per acabar Albella també feia una valoració positiva de la participació en les diferents activitats programades al mes d’agost, “destacant la gran afluència que han tingut totes les tipologies de visites guiades com ara les de pesca turisme, les musicals i les teatralitzades”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari