L’Ajuntament de Vinaròs adequa la plaça de bous

Les tasques han consistit en la reparació dels desperfectes per a millorar la seguretat

L’Ajuntament de Vinaròs adequa la plaça de bous
17/12/2021 -

La Regidoria d’Obres i Serveis ha finalitzat les feines d’adequació de la plaça de bous. En concret les tasques han consistit en la millora de l’estructura de la part sud-oest del recinte, que per danys estructurals havia ocasionat el seu tancament perimetral. A més, s’ha aprofitat per a realitzar treballs d’impermeabilització de la solera i s’han previst noves actuacions en el forjat, actualment amb danys per oxidació a conseqüència de les humitats, tant amb origen atmosfèric com de filtració de pluja.

L’empresa Aguilera Promociones 5 ha sigut l’encarregada d’executar les obres de reparació amb una inversió 48.300 € (IVA inclòs) durant dos mesos.

D’altra banda, la regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha indicat que “paral·lelament des dels serveis tècnics es treballa en el projecte per adaptar la plaça de bous a la normativa d’espectacles amb noves sortides d’emergència i totes les intervencions necessàries per a adaptar l’espai a la legislació vigent”. Així mateix, també es disposa d’un projecte per a millorar l’estructura en la part est, que presenta les mateixes deficiències on s’ha actuat aquest any.

Per acabar, Morellà assenyalava que aquestes millores, se sumen a les ja realitzades durant aquest 2021 amb el pintat de tota la zona interior per la Brigada Municipal i renovació de fustes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari