"Amar Vinaròs" aconsegueix més de 5 milions de reproduccions

"Amar Vinaròs" aconsegueix més de 5 milions de reproduccions
03/08/2020 -

Aquesta setmana Turisme Vinaròs ha mantingut una reunió telemàtica amb les empreses del sector per fer un balanç de la campanya “Amar Vinaròs”. Es tracta d’una iniciativa amb l’objectiu d’incrementar la presència digital del destí i associar Vinaròs amb un turisme de qualitat i especialment segur, una promoció que es mantindrà activa fins al setembre.

La campanya s’ha dut a terme en xarxes socials i a València, Catalunya, Aragó, La Rioja, Navarra, País Basc i Madrid. Així mateix, també s’ha fet promoció a França, tenint en compte la importància d’aquest turisme per a Vinaròs. D’altra banda, també s’ha fet publicitat programàtica en alguns dels principals mitjans de comunicació, a més d’insercions per intentar arribar al màxim nombre de persones.

Pel que fa a les dades, el vídeo “Amar Vinaròs” ha aconseguit més de 5 milions de reproduccions a les xarxes socials, amb un abast de més de 776.000 persones i gairebé 6 milions d’impressions. En l’àmbit d’autonomies, Madrid és la que encapçala les reproduccions del vídeo amb 2,2 milions, seguida de València amb 1,2. A l’Aragó s’ha arribat fins a les 580.000 visualitzacions, al País Basc 403.000, a Navarra 345.000, a Catalunya 248.000 i per últim a La Rioja 183.000.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha fet un balanç positiu de l’impacte que ha generat la campanya “Amar Vinaròs” a les xarxes socials i també a través de la nova pàgina web www.amarvinaros.com. En aquest sentit comentava: “s’ha volgut transmetre a tot el públic potencial les experiències úniques que pot oferir Vinaròs amb una gastronomia excel·lent, platges i cales d’ensomni, a més de rutes cicloturístiques per gaudir de la costa”.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari