Les anàlisis a les aigües negres de Vinaròs no detecten presència de coronavirus

Les proves efectuades durant el mes juny per l’empresa FACSA confirmen que les aigües negres de la ciutat estan lliures de la Covid-19

Les anàlisis a les aigües negres de Vinaròs no detecten presència de coronavirus
17/07/2020 -

L’Ajuntament de Vinaròs va signar el passat mes de maig un acord amb l’empresa FACSA per a realitzar anàlisis a les aigües residuals, amb la finalitat de detectar la possible presència del coronavirus i així poder controlar possibles rebrots de la malaltia. Totes les proves fetes durant el més de juny han confirmat que Vinaròs està lliure de la Covid-19.

Cal destacar els anàlisis els assumeix l’empresa FACSA sense que supose cap despesa per a l’Ajuntament. El representant de l’entitat, Benjamín Eixarch, ha explicat que “els estudis del projecte COVID WATER consisteixen en l’anàlisi a les aigües residuals de traces del material genètic del virus SARS-CoV-2, causant de la Covid-19, i no s’han detectat restes d’aquest material genètic a Vinaròs”.

Des de l’Ajuntament es demana a la ciutadania que no abaixe la guàrdia i continue respectant totes les normes de seguretat establertes per les autoritats sanitàries per a evitar una possible propagació del coronavirus a la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari