Es presenta l'Associació de Centres d'Esport i Salut de Vinaròs

Es presenta l'Associació de Centres d'Esport i Salut de Vinaròs
12/02/2020 -

La nova entitat, sense ànim de lucre, neix amb la voluntat de fomentar la pràctica de l’esport, dintre d’un estil de vida saludable, a més de donar a conéixer les activitats que es realitzen en els gimnasos i centres esportius de la localitat

Avui el regidor d’Esports, José Chaler i el tècnic municipal, Nacho Chaler, han presentat l’Associació de Centres d’Esport i Salut (ACES). Es tracta d’una nova entitat formada pels centres Espai Zen, GentSana, Mandala, Piscina Servol, Karuna, Crossfit Vinaròs, Dipa, Gimpro Fitness, Estudio Pilates i Cocemfe Maestrat. L’objectiu és fomentar la pràctica de l’esport amb activitats obertes a tota la ciutadania, al mateix temps que també es donen a conéixer les que es realitzen en els centres.

Durant la presentació el regidor Chaler ha destacat que “des de l’Ajuntament sempre donarem suport a les noves associacions que volen crear noves activitats per a dinamitzar el municipi, en aquest cas, amb la promoció de la salut a través de l’esport”. Segons afegia la nova entitat és de caràcter autosuficient i sobretot treballarà amb propostes obertes a la tota la ciutadania per tal d’arribar al màxim públic possible. En aquest sentit, assenyalava que els gimnasos són una part fonamental de l’activitat esportiva de la localitat i gràcies a ACES es podrà ampliar l’oferta de caire popular.

Per la seua banda, el tècnic Chaler ha insistit que la nova associació és una entitat privada sense ànim de lucre que sobretot ajudarà a complementar les propostes que es realitzen dintre de la campanya d’Esport Popular, amb una iniciativa paral·lela d’esport i salut. Segons afegia es “preveu l’organització de 17 actes, com ara spinnig, balls, ioga o fins i tot arts marcials que ampliaran l’oferta d’esportiva de lleure, sempre des d’una vessant popular i de qualitat, apta per a totes les condicions físiques”.

El president d’ACES, Carlos Romero, ha detallat que els centres esportius i gimnasos disposen d’un gran catàleg d’activitats, que en molts casos passen desapercebudes perquè es tracten de modalitats minoritàries o que no es consideren esports com a tal. Amb la nova associació es vol donar a conéixer aquesta variada oferta, al mateix temps que es promociona la salut amb la seua pràctica. Pel que fa a l’entitat explicava que està formada per 10 gimnasos que s’han unit per tenir més facilitats a l’hora d’organitzar les activitats.

MasterClass d’Spinnig

La representant d’ACES, Susana Febrer, ha destacat que la primera activitat es farà el 29 de març, al passeig marítim, amb una masterclass d’Spinnig oberta a tot el púbic en general. Segons comentava es disposarà de prop de 200 bicicletes estàtiques i podran participar tots els veïns que ho desitgen independentment de la seua condició física. Caldrà realitzar una inscripció prèvia que ja es detallarà quan es presenta de forma oficial l’activitat.

D’altra banda, explicava que al llarg de l’any es faran moltes més activitats relacionades amb el ioga, dansa, arts marcials o pilates per fomentar un estil de visa saludable entre els veïns a través l’esport i donar a conéixer també tot el que ofereixen els gimnasos de Vinaròs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari