Les obres de la residència de la Tercera Edat de Vinaròs avancen a bon ritme

Les obres de la residència de la Tercera Edat de Vinaròs avancen a bon ritme
05/03/2020 -

Vinaròs avança cap a la residència de la Tercera Edat amb les obres que està desenvolupant l’empresa Gimecons. Recordem que la gestora del Centre de Dia, L’Onada, va adjudicar el projecte el passat mes de desembre i des de llavors les màquines no han deixat de treballar perquè la residència puga ser una realitat el més prompte possible. Les obres suposaran crear dues plantes amb 5.400 metres quadrats, amb capacitat per a 145 places públiques, distribuïdes entre 54 habitacions doble i 37 simples. D’altra banda, també tindrà zones compartides, dos terrasses, gimnàs i molts més serveis per tal de garantir una estada de qualitat als usuaris.

L’alcalde Guillem Alsina, acompanyat per la regidora de Política Social, Berta Domènech, el regidor d’Urbanisme, José Chaler i el coordinador dels Serveis Socials, Antonio Valanzuela, han visitat les obres per veure de primera mà com s’estan desenvolupant. Segons ha explicat l’empresa Gimecons les feines avancen a bon ritme i es preveu que l’estructura de la residència estiga enllestida dintre dels terminis establerts, llavors es donarà inici a la segona fase que serà la instal·lació dels equipaments i serveis bàsics.

Alsina ha destacat que “la residència no només serà un important avenç en la qualitat assistencial al municipi, sinó que també es beneficiarà tota la comarca amb les 145 places públiques que s’oferiran i la creació dels 75 llocs de treball previstos per poder atendre als futurs usuaris”. Pel que fa al projecte l’alcalde insistia que “ha sigut possible gràcies a la feina conjunta de les diferents administracions i governs municipals, amb el seu origen durant la legislatura de Jordi Romeu, que va iniciar els primers passos gràcies al Pla E de l’expresident Zapatero i que van donar continuïtat les posteriors corporacions locals”.

Per la seua banda, la regidora Domènech ha comentat que “la residència suposarà un avanç molt important en qualitat assistencial per a les persones majors de Vinaròs i la comarca, que podran ser ateses durant les 24 hores, ajudant al mateix temps a millorar també la qualitat de vida dels familiars”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari