L'Ajuntament aconsegueix un nou taller d'ocupació, T'Avalem Vinaròs InnovaWeb

L'Ajuntament aconsegueix un nou taller d'ocupació, T'Avalem Vinaròs InnovaWeb
03/11/2021 -

L’Ajuntament de Vinaròs, a través de l‘Agència de Desenvolupament Local, ha aconseguit un nou programa d’ocupació i formació anomenat T’Avalem Vinaròs InnovaWeb subvencionat per la Generalitat Valenciana i el Fons Social Europeu. En total el Consistori rebrà una ajuda de 241.000€ que permetrà la contractació de 10 alumnes-treballadors, una persona per a realitzar les funcions de direcció i un docent per impartir l’especialitat formativa. En tots els casos les incorporacions seran a jornada completa per un període de 12 mesos.

La regidora d’Ocupació, Maria Cano, ha destacat que “es tracta d’un taller diferent dels que s’han impartit fins ara, on l’alumnat rebrà formació teòrica i pràctica en l’especialitat de Confecció i Publicació de pàgines web”. Segons afegia aquest sector té una alta demanda per part de les empreses, per tant un cop finalitzada la formació els alumnes tindran una elevada possibilitat d’incorporar-se en el mercat laboral.

Per a participar en el procés de selecció d’alumnat treballador, ha de tenir entre 16 i 30 anys, estar inscrit al programa de Garantia Juvenil i a l’Espai Labora com a demandat d’ocupació en l’especialitat d’Analista, programador, dissenyador web i multimèdia. Així mateix, per a accedir és imprescindible complir els requisits per a formalitzar un contracte de formació i complir algun dels següents punts:

• Tenir el títol de graduat en educació secundària.
• Tenir un certificat de professionalitat de nivell 2.
• Tenir un certificat de professionalitat de nivell 1 de la mateixa família i àrea professional que el certificat al qual es vol accedir.
• Complir el requisit acadèmic d’accés als cicles formatius de grau mitjà o bé haver superat les proves d’accés corresponents regulades per les administracions educatives.
• Tenir superada la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys i/o de 45 anys.
• Tenir el certificat de competències clau necessari per a accedir als certificats de professionalitat de nivell 2, a través de les proves d’avaluació convocades per LABORA.

D’altra banda, les persones interessades a participar com a personal directiu i docent, han de presentar la sol·licitud i la documentació requerida en el termini de 5 dies hàbils des de la publicació de l’Anunci en el taulell d’anuncis electrònic de l’Ajuntament de Vinaròs. Termini obert del 3 al 9 de novembre, ambdós inclosos.

Per a finalitzar, la regidora Cano assenyalava que l’Ajuntament de Vinaròs ha rebut prop de 800.000€ procedents de la Generalitat Valenciana i Fons Europeus per a dur a terme programes de Formació i Ocupació al llarg d’aquest any, que ha permés beneficiar de manera directa un total de 30 persones en situació d’atur.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari