L'Ajuntament millora l'asfalt de la plaça 'Salines A' a Vinaròs

L’actuació era una reivindicació de fa molts anys dels veïns de la Costa Sud que per fi s’ha pogut materialitzar per tal de garantir una major seguretat viària

L'Ajuntament millora l'asfalt de la plaça 'Salines A' a Vinaròs
11/12/2020 -

Aquesta setmana s’han dut a terme les tasques de fresat i asfalt amb aglomerat semi-fred de la plaça Salines A. Aquest espai està situat vora l’antiga N-340, entre el carrer Salines A i l’ermita de Sant Roc. L’empresa EIFFAGE ha sigut l’encarregada de realitzar aquests treballs de millora, per un import de 25.068,05, IVA inclòs, amb fons propis de l’Ajuntament.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “amb aquestes obres finalitzades, ara els operaris municipals acabaran d’adequar la plaça amb feines de pintura i senyalització”. En aquest sentit, insistia que “amb aquesta millora de la plaça Salines A s’oferirà una major seguretat viària per a les desenes de persones que cada dia circulen per aquesta zona per accedir al centre de la localitat”.

Per la seua banda, l’alcalde Guillem Alsina ha assenyalat que “la millora de l’espai urbà ha sigut possible gràcies a la bona disposició dels veïns de la zona, així també com dels serveis tècnics municipals, que han pogut desbloquejar una situació que es venia arrossegant des de fa algunes legislatures, per posar en marxa per fi aquestes feines d’adequació tan demandades pels veïns”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari