L'Ajuntament de Vinaròs inverteix més de 700.000€ en empreses locals

Des del Govern Municipal s’ha donat preferència a la contractació d’empreses del municipi per ajudar a dinamitzar l’economia de la localitat i fomentar l’ocupació

L'Ajuntament de Vinaròs inverteix més de 700.000€ en empreses locals
18/12/2020 -

Durant aquest any 2020, l’Ajuntament de Vinaròs ha realitzat diverses tasques i obres, donant preferència a empreses locals, sempre que l’import no obliga a tràmits de licitació. Aquesta era una de les mesures que contemplava el pla de xoc econòmic municipal de Vinaròs contra la Covid-19, l’aposta per la inversió pública com a motor de creixement econòmic.

En aquest sentit, des de la Regidoria d’Obres i Serveis, s’ha invertit més de 700.000€ en prop de 100 empreses i pimes locals, així també com de la resta de la comarca. Pel que fa a les feines desenvolupades, s’han dut tasques molt diverses, des de la compra de material per a realitzar obres, material relacionat amb mesures de prevenció front a la Covid-19 o treballs de moviment de terres, entre altres. Així mateix, també s’han dut a terme petites reparacions en diverses instal·lacions públiques, com ara al Vinaròs Arena, consistori o parcs infantils.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “tot i tractar-se de tasques petites, prop d’un centenar d’empreses s’han beneficiat d’aquestes contractacions realitzades des de l’Ajuntament, fet que els ha permés continuar amb la seua activitat econòmica, al mateix temps que s’han millorat els serveis que s’ofereixen als veïns.

Per la seua banda, el regidor d’Urbanisme, José Chaler, ha explicat que “al tractar-se de contractacions menors, segons la llei de contractació pública, no obliga als ajuntaments a realitzar els tràmits de licitació”. En aquest sentit, assenyalava que llavors s’ha pogut donar preferència a les empreses locals per afavorir el creixement de econòmic local i l’ocupacilitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari