L'Ajuntament de Vinaròs posa en marxa el Taller d'Ocupació Vinaròs Accessible

Aquesta setmana s’ha formalitzat la firma dels contractes dels 10 alumnes-treballadors i de l’equip directiu i docent durant el període d’un any per executar obres de millora de l’accessibilitat al municipi

L'Ajuntament de Vinaròs posa en marxa el Taller d'Ocupació Vinaròs Accessible
08/10/2021 -

El Taller d’Ocupació Vinaròs Accessible, que es gestiona des de l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament, s’ha posat en marxa aquesta mateixa setmana amb la formalització de la signatura dels contractes amb els 10 alumnes-treballadors i l’equip directiu i docent encarregat de dirigir i impartir la formació teòrica i pràctica en les especialitats formatives aprovades. Recordem que el taller ha sigut possible gràcies a una subvenció de la Generalitat Valenciana de 241.358€, amb cofinançament del Fons Social Europeu.

Les contractacions són pel període d’un any i l’alumnat treballador rebrà formació teòrica i pràctica en les especialitats d’Operacions auxiliars d’acabats rígids i urbanització, i de Paviments i obra d’urbanització, que els permetrà obtindre els corresponents certificats de professionalitat. Cal destacar que les feines de caire pràctic a desenvolupar consistiran en la millora de l’accessibilitat del municipi amb l’adequació de les voreres, passos de vianants i escocells per facilitar el pas per a les persones amb mobilitat reduïda.

La regidora d’Ocupació, Maria Cano, ha indicat que des de la Regidoria d’Obres i Serveis s’ha elaborat un estudi amb els punts on es realitzaran les actuacions. Segons assenyalava “un dels objectius del Govern Municipal és garantir una fàcil accessibilitat, amb actuacions previstes dintre del pressupost i el taller d’ocupació ens permetrà donar un impuls a aquesta tasca”.

Per la seua banda, l’alcalde Guillem Alsina assenyalava que el Taller Vinaròs Accessible es desenvoluparà en el recent homologat Centre de Formació per a l’Ocupació Pou de Mangrano, on ja es realitza la segona etapa del programa Et Formem Vinaròs 20, que compta també amb 10 alumnes en les especialitats de jardineria i una subvenció de la Generalitat Valenciana amb el cofinançament del Fons Social Europeu de 241.358€.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari