L'ocupació turística durant el Carnaval de Vinaròs arriba fins al 94%

Les consultes a la Tourist Info s’han incrementat un 40% en relació a les dades de l’any passat i fins i tot alguns hotels han penjat el cartell de complet

L'ocupació turística durant el Carnaval de Vinaròs arriba fins al 94%
26/02/2020 -

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha comparegut avui davant dels mitjans de comunicació, amb el regidor de Governació, Fernando Juan i el president de la Comissió Organitzadora del Carnaval, Jordi Català, per fer un valoració de la repercussió que ha tingut el Carnaval 2020 al municipi.

A nivell mediàtic la Gala de les Reines ha sigut l’acte més seguit gràcies a la retransmissió que van oferir els canals de televisió comarcal i també a l’emissió d’À Punt per a tota la Comunitat amb més de 150.000 espectadors, una quota d’audiència del 7% a la província de Castelló, segons les dades facilitades per la cadena autonòmica. Així mateix la Gala també va arribar fins a 1,3 milions d’espectadors gràcies a la notícia que va emetre Televisió Espanyola dintre de l’informatiu del dissabte a la nit.

El regidor Albella ha assenyalat que “si comptem les dades facilitades per les televisions, així com la multitudinària assistència que va haver durant la Gala, estem parlant d’una audiència de gairebé 1,5 milions d’espectadors que van veure l’acte o han sentit a parlar”.

Pel que fa a l’ocupació turística el cap de setmana del 14 al 16 de febrer els hotels van registrar un 93%, mentre que el segon cap de setmana de les desfilades la xifra es va superar el 95%. El regidor Albella ha destacat que fins i tot alguns hotels van haver de penjar el cartell de complet. L’hostaleria també va experimentar unes bones dades, on cal destacar que enguany sobretot s’ha registrat un increment de les reserves fetes amb antelació per evitar quedar-se sense taula.

Les dades de la Tourist Info també han sigut positives amb 2.537 consultes durant els 10 dies de Carnaval, suposant un increment significatiu en relació a l’any passat que es van fer 1.513. En concret 2.021 les han realitzades visitants espanyols, on sobretot destaquen aragonesos, catalans i valencians, la resta, 516 les han fet turistes estrangers, francesos, alemanys i anglesos han sigut els que més s’han apropat fins a la Tourist Info.

En relació a les vistes guiades organitzades des de Turisme, Albella ha assenyalat que han sigut un èxit aconseguint omplir totes les sessions amb 35 participants en cadascuna de les tres que es van organitzar, en total 105 persones, que a banda de gaudir del Carnaval, també van poder conèixer la història de Vinaròs. El regidor ha destacat que el cap de setmana de les desfilades ha sigut el més intens amb més de 30 autobusos d’espectadors provinents de València i Catalunya, als que també s’ha d’afegir la visita de veïns d’arreu de Castelló i de les Terres de l’Ebre.

Per acabar Albella agraïa la feina de la Policia Local, Brigada Municipal, Serveis Sanitaris i en especial a la Comissió Organitzadora del Carnaval per la gran feina realitzada durant la festa. Una celebració que segons indicava ha destacat un any més per l’absència d’incidències ressenyables.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari