Vinaròs instal·la càmeres de videovigilància als polígons industrials

Vinaròs instal·la càmeres de videovigilància als polígons industrials
04/01/2021 -

L’Ajuntament de Vinaròs, a través de la Regidora d’Innovació Digital, continua amb les feines de millora i modernització dels polígons industrials del municipi per tal d’oferir uns serveis de qualitat a les empreses que hi ha establertes. En aquesta ocasió, s’han instal·lat càmeres de videovigilància per a millorar la seguretat dels polígons, en concret, quatre al Portal de Mediterrani i tres a les Capçades, Carretera d’Ulldecona i Planes Altes. Cal destacar que la Policia Local és l’encarregada de visualitzar les imatges a través d’un centre unificat.

El regidor d’Innovació Digital, Hugo Romero, ha destacat que “es tracta d’una eina de vigilància per oferir una major seguretat a les empreses instal·lades en els diferents polígons, unes millores que complementen les condicions i serveis de competitivitat de les empreses, així també com dels polígons industrials per atraure nou teixit empresarial”.

D’altra banda, el regidor assenyalava que aquesta acció s’emmarca en el projecte de millora dels polígons que té com a finalitat impulsar la competitivitat, per atreure noves empreses i millorar els serveis a les que ja estan instal·lades a través de les TIC i de l’economia del coneixement.

En aquest sentit, Romero ha detallat que es treballa amb altres projectes com la instal·lació de lluminàries més eficients, la implantació d’un sistema d’analítica de vídeo per al reconeixement de les matrícules dels vehicles, així com la creació d’una pàgina web de promoció de les àrees industrials del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari