Vinaròs es prepara per a la Caminada Popular i el Vol de Puig

Les dues proves es faran durant aquest mes de novembre al paratge natural de l’ermita i les inscripcions estan obertes

Vinaròs es prepara per a la Caminada Popular i el Vol de Puig
05/11/2019 -

Aquest matí el regidor d’Esports, José Chaler, amb el tècnic del Consell Municipal d’Esports, Nacho Chaler han presentat la Caminada Popular i el Vol del Puig que es faran el proper 17 i 24 de novembre. Es tracta de dues proves obertes a tot el públic en general amb ganes de gaudir d’una bona prova esportiva, al mateix temps que es dóna a conéixer el paratge natural del Puig de la Misericòrdia.

El regidor Chaler ha explicat que “tot i que l’ermita de Vinaròs no presenta un gran desnivell, s’han preparat un circuit exigent per al Vol del Puig, amb uns 14 quilòmetres de distància, que posarà a prova la resistència i la perícia dels participants”. Pel que fa a la Caminada Popular, ha indicat que el recorregut serà de 7 quilòmetres i resultarà molt atractiu per als senderistes.

Vol del Puig

La prova es disputarà el diumenge 17 de novembre i per primera vegada s’ha inclòs dintre del Circuit de Curses de Muntanya de Castelló Nord, fet que farà preveure una participació més elevada que en les anteriors edicions. El recorregut serà de 14 quilòmetres amb sortida i arribada des de la plaça de l’ermita, amb dos avituallaments i un entrepà de llonganisses en finalitzar la prova, a més de servei de massatges.

El tècnic Chaler ha indicat que les inscripcions ja es poden realitzar a través d’Internet a la pàgina www.hj-crono.es o també de forma presencial a les botigues Moliner Bernat, Esports Jaques, Nova Nutrició, Dj Sports i Dechatlon Vinaròs. D’altra banda, afegia que el mateix dia de la prova es podran fer les últimes inscripcions a la plaça de l’ermita. La participació inclourà una samarreta commemorativa, que es podrà recollir al Mercat Municipal el dissabte 16 de novembre i per cada inscripció es destinarà 1€ a Afaniad.

Caminada Popular

En aquest cas la prova se celebrarà el 24 de novembre, també al voltant del paratge natural del Puig de la Misericòrdia, amb un recorregut de 7 quilòmetres. Els voluntaris de l’Aula Natura seran els encarregats de dirigir la marxa, amb sortida i arribada també des de la plaça de l’ermita.

Les inscripcions es poden realitzar fins al 21 de novembre o fins a un màxim de 800 participants al web www.hj-crono.es, el preu és de 3€ i part de la recaptació es destinarà per a Cocemfe Maestrat. El tècnic Chaler ha destacat que una mateixa persona pot realitzar inscripcions múltiples per facilitar així la tramitació, especialment per a les famílies. Pel que fa a les samarretes es podran recollir la tarde del divendres 22 de novembre i el matí del dia 23 al Mercat Municipal.

Per acabar, tant el tècnic com el regidor, agraïen a l’Aula Natura, Repte 10k, Club Patinatge Artístic, Family Cash, Tractogarden Still, Decthlon Vinaròs, Gros Mercat, Xuxeries Laura, Panadería Alfredo Cano, Escola EFC, Club Balonmano Vinaròs i Mercat Municipal per la seua implicació per fer possible la celebració de les dues proves. Així mateix també han demanat a la ciutadania que respecte l’entorn natural del Puig de la Misericòrdia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari