Comerç llença una campanya per a fomentar les compres a Vinaròs

Comerç llença una campanya per a fomentar les compres a Vinaròs
10/12/2020 -

La regidora de Comerç, Anna Fibla, ha presentat en roda de premsa la nova campanya que s’ha posat en marxa per a fomentar les compres a la localitat. Segons ha destacat “ara més que mai cal donar el màxim suport possible als botiguers locals, fent les compres a la ciutat per ajudar a recuperar l’economia local”. En aquest sentit, Fibla assenyalava que Vinaròs disposa de més de 500 comerços amb una variada oferta de productes, sempre amb la millor qualitat i atenció de proximitat.

Pel que fa a la campanya, ha explicat que consta de cartells, anuncis a les ràdios i xarxes socials, així també com un vídeo promocional per mostrar la gran qualitat del centre comercial de Vinaròs. La regidora Fibla insistia que Vinaròs és una ciutat ideal per a fer les compres nadalenques, a més de poder gaudir amb la família de la variada oferta gastronòmica i del patrimoni cultural que es conserva a la ciutat.

D’altra banda, la campanya també inclou la “Galeria comercial”, un espai web dintre de la pàgina municipal de l’Ajuntament, on es pot consultar tots els comerços que hi ha Vinaròs, amb els serveis o productes que ofereixen, així com informació de contacte o ubicació de l’establiment. Fibla ha comentat que els comerços que encara no s’hagen registrat en aquest espai ho poden fer d’una forma molt senzilla seguint les instruccions que apareixen a la mateixa pàgina.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari