La campanya de descomptes del sector hostaler de Vinaròs supera les mil descàrregues

La campanya de descomptes del sector hostaler de Vinaròs supera les mil descàrregues
11/01/2021 -

La campanya de descomptes especials per a gaudir de la gastronomia vinarossenca ha rebut una bona acollida entre la ciutadania, amb més de 1.050 descàrregues de vals. Recordem que aquesta era una iniciativa creada des de la Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, consensuada amb els hostalers, per ajudar al sector a poder superar la difícil crisi econòmica generada per la Covid-19.

El regidor de l’àrea, Marc Albella, s’ha mostrat molt satisfet per la bona acollida de la campanya i ha assenyalat que “aquesta iniciativa pretenia dinamitzar el consum local, no sols per Nadal, sinó també en una època que és molt complicada com són els mesos de transició fins a Setmana Santa”. En aquest sentit, recordava que els vals es podien descarregar fins al 6 de gener a través de la pàgina Amar Vinaròs i es podran utilitzar fins al 31 de març.

Cal destacar que aquesta campanya s’ha vist reforçada per altres iniciatives, com la de “Vinaròs per emportar”, que s’està duent a terme per a donar suport al sector de l’hostaleria local, per part del departament de turisme, dins de la campanya global de “Amar Vinaròs”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari