Castelló compta amb una nova platja per a gossos

Es troba a Vinaròs, per la qual cosa la localitat ofereix ja diversos espais de bany per a mascotes i propietaris

Castelló compta amb una nova platja per a gossos

Cada vegada són més les destinacions dog-friendly, en els quals tindre mascota no està renyit amb gaudir del turisme. I un clar exemple són les platges canines. Aquest estiu de 2022, se suma una nova platja per a gossos a Castelló en la localitat de Vinaròs, per la qual cosa mascotes i propietaris podran refrescar-se en una de les principals destinacions turístiques de la província.

Segons ha informat l’Ajuntament de Vinaròs, la nova platja per a gossos es troba en la Boca del Riu, just en la desembocadura del riu Cervol. Aquest espai es troba pròxim al nucli urbà, per la qual cosa és molt fàcil que accedisquen els i les propietàries amb els seus gossos.

Platges per a gossos a Vinaròs


El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic de Vinaròs, Marc Albella, ha destacat que una vegada es construïsca la passarel·la del riu Cervol prevista, es crearà una zona d’esbarjo en una gran zona verda que serà apta per a gossos i per a veïns, veïnes i visitants.

Així mateix, ha explicat que aquesta platja ja es troba localitzada en els mapes turístics i que en els pròxims dies es realitzarà la instal·lació de tots els senyals, a més de serveis complementaris com a papereres per a facilitar la neteja i conservació d’aquest espai.

El nou espai dog-friendly se suma als que ja oferia la capital del Baix Maestrat: en Aiguadoliva, en la Costa Sud, i en la cala de les Llanetes, de la Costa Nord. Aquestes últimes platges també renovaran i repararan els seus senyals, ha destacat Albella.

Vinaròs es consolida així com destine pet-friendly i inclusiu, com a reforç als seus grans atractius: les boniques platges mediterrànies, una gastronomia única amb el llagostí com a producte estrela i senderes naturals imprescindibles que poden realitzar-se en família.

A més, aquest estiu dues de les seues platges han renovat la Bandera Blava com a distintiu de la seua qualitat. En concret, Fora Forat i Fortí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari