El Club de la Vida de Vinaròs participa en el taller "Recicla amb els 5 sentits"

El Club de la Vida de Vinaròs participa en el taller "Recicla amb els 5 sentits"
06/10/2021 -

La Regidoria d’Obres i Serveis, conjuntament amb Diputació de Castelló, ha dut a terme una jornada de conscienciació de separació de residus domiciliaris.

Amb el nom “Recicla amb els 5 sentits” s’ha adreçat a les persones que participen en el projecte social el Club de la vida. Els educadors ambientals van ser els encarregats d’impartir el taller per mostrar als 45 participants com separar de forma correcta els residus domiciliaris.

La coordinadora del Club de la Vida, Verónica Maltas, ha indicat “ha sigut un dia ple d’aprenentatge des del minut u, amb molta implicació tant dels monitors com dels oients, que en tot moment es van mostrar molt participatius”. Segons afegia “ens han explicat la funció de cada contenidor i posteriorment l’hem posat en pràctica, deixant-nos perplexos de l’impressionant món del reciclatge”.

La regidora de l’àrea, Carmen Morellà, recalcava que “aquestes accions de conscienciació són imprescindibles perquè els ciutadans siguen conscients de la necessitat de reciclar en origen, per tal de no col·lapsar la planta de residus”.

Durant l’últim trimestre, es duran diverses accions de divulgació, on a més de treball a peu de carrer, es realitzaran visites a la planta de reciclatge, així també com als grans productors per conscienciar de com separar correctament els residus i ser coneixedors de tot el que comporta la gestió de les escombraries a nivell municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari