El col·legi Jaume I de Vinaròs encara la recta final de les obres

El col·legi Jaume I de Vinaròs encara la recta final de les obres
10/11/2021 -

Aquest matí l’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, i la corporació municipal ha visitat les obres del col·legi Jaume I, acompanyats pel director de l’obra, Vicente Dualde i la directora del futur centre educatiu, Olga Mulet, amb part també de la directiva.

La construcció del col·legi Jaume I es realitza gràcies al Pla Edificant de la Generalitat Valenciana, amb una inversió de més de 5 milions d’euros per part del Govern Autonòmic, mentre que l’Ajuntament de Vinaròs ha assumit totes les tramitacions administratives del projecte. Les obres suposaran la construcció de tres grans edificis que es dividiran en les aules d’infantil, primària i el gimnàs polivalent. Així mateix, també disposarà d’una pista esportiva i d’un pati coeducatiu, amb unes instal·lacions que seran 100% accessibles i comptaran amb les últimes tecnologies per oferir una educació de qualitat per als alumnes.

L’alcalde Alsina ha destacat que “s’ha hagut de realitzar un llarg camí fins a arribar al recta final de les obres, d’un projecte que ha sigut possible gràcies a la feina de totes les corporacions municipals des del 2007 fins a l’actual i sobretot també al Pla Edificant de la Generalitat”. En aquest sentit, assenyalava que la col·laboració de les institucions és fonamental per a garantir un servei de qualitat per als veïns, en aquest cas amb la construcció d’un nou col·legi que suposarà eliminar definitivament els barracons del Jaume I.

Per la seua banda, Mulet agraïa la implicació de l’Ajuntament i Generalitat Valenciana per fer possible la construcció del nou col·legi, que suposarà una important millora tant per a l’alumnat com per al professorat. Segons afegia es mostrava molt il·lusionada per fer el trasllat a les noves instal·lacions un cop finalitzen les obres i insistia que els xiquets i xiquetes després de 14 anys podran tenir per fi un col·legi amb totes les prestacions que mereixen.

El director de les obres, Dualde ha assenyalat que les feines avancen amb molt bon ritme i es preveu que el centre estiga enllestit a finals d’any o principis del següent. D’altra banda, agraïa a l’Ajuntament la bona disposició i l’estreta col·laboració que ha mostrat al llarg de totes les obres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari