L’Ajuntament engega la campanya “El Comerç de Vinaròs continua al teu costat”

L’Ajuntament engega la campanya “El Comerç de Vinaròs continua al teu costat”
17/04/2020 -

Degut a la crisi sanitària provocada per la Covid-19, moltes activitats econòmiques han hagut de parar i això ha afectat de ple el comerç de proximitat, que en molts casos ha hagut de tancar les seues portes.

Des de la Regidoria de Desenvolupament Local s’ha llençat la campanya “El comerç de Vinaròs continua al teu costat”, per tal de comunicar a la ciutadania que el comerç de Vinaròs continua actiu en aquests moments tan complicats.

Amb aquesta iniciativa es pretén visibilitzar aquells establiments comercials i de serveis de Vinaròs que continuen prestant servei, de manera telefònica o en línia i aquells que, a més a més, disposen d’un servei de repartiment a domicili.

Només en una setmana s’han adherit un total de 33 establiments de la nostra ciutat, que continuen treballant per tal d’apropar els productes i serveis a la ciutadania, perquè ara “cal que ens quedem a casa”. Cal destacar que aquells establiments que vulguen adherir-se a la iniciativa només han de complimentar el formulari mitjançant el següent enllaç bit.ly/COMERÇVINAROS. El llistat amb els establiments adherits s’actualitzarà diàriament i es podrà consultar a la galeria comercial de Vinaròs.

La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha indicat que des de l’Ajuntament es donarà tot el suport necessari per ajudar a mantenir el sector comercial i de serveis, fonamental per a l’economia de Vinaròs. Perquè, a pesar de tot, en ple confinament EL COMERÇ DE VINARÒS CONTINUA AL TEU COSTAT i continuem sent “la teua ciutat de compres”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari