Comença la urbanització per a ampliació l’institut José Vilaplana de Vinaròs

Comença la urbanització per a ampliació l’institut José Vilaplana de Vinaròs
17/05/2023 -

Aquesta setmana han començat les feines d’urbanització dels terrenys dels voltants de l’institut José Vilaplana. Recordem que aquesta actuació és un pas fonamental perquè la Generalitat Valenciana puga executar el projecte de reforma i ampliació del centre educatiu, que comptarà amb una inversió de 15,6 milions d’euros, i suposarà l’eliminació definitiva dels barracons.

Les obres consisteixen en dotar de serveis els terrenys amb il·luminació, voreres, pluvials, xarxa de canonades i mobiliari urbà per garantir que l’ampliació l’institut José Vilaplana dispose de totes les prestacions corresponents, a més de fàcil accessibilitat. En aquest sentit, cal destacar que el nou pavelló que es construirà, que estarà a disposició de les entitats i clubs esportius per a realitzar els entrenaments o partits oficials de vòlei i bàsquet, disposarà d’una entrada independent de l’institut a la que s’accedirà des dels nous terrenys urbanitzats.

Paral·lelament a aquestes obres, l’Ajuntament ja ha aprovat la modificació del projecte bàsic i d’execució per a l’ampliació i reforma de l’institut José Vilaplana, amb l’actualització del pressupost als preus actuals. El document s’ha remés a la Generalitat perquè ratifique el projecte i llavors traslladarà a l’Ajuntament la delegació de competències per a iniciar els procediments corresponents per a la licitació de les obres a través del Pla Edificant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari