Comencen les obres d’adequació del carrer de Santa Magdalena de Vinaròs

Comencen les obres d’adequació del carrer de Santa Magdalena de Vinaròs
14/03/2022 -

Al carrer de Santa Magdalena es van iniciar la setmana passada les obres d’adequació de vial amb la renovació de la xarxa d’abastiment d’aigua potable, que també inclourà la millora de les voreres per oferir una major accessibilitat als veïns. Cal destacar que aquestes obres les assumeix l’empresa FACSA dintre de les seues obligacions contractuals, sense que supose cap despesa per a l’Ajuntament.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que amb aquestes feines sobretot es millorarà la xarxa de canonades d’aigua, que presentava diverses deficiències degut al pas dels anys. En aquest sentit, ha afegit que “aprofitant aquestes obres es farà la renovació de les voreres, per oferir una millor accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda, a més de fer la plantació d’arbrat i instal·lar mobiliari urbà per millorar la imatge del carrer, que seguirà la mateixa línia que el vial de l’Arxipreste Bono”.

Per la seua banda, el primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Marc Albella, ha destacat que “es farà preinstal·lació del cablejat per a poder fer la col·locació de fanals en vorera i substituir els actuals, ubicats a les façanes dels edificis, així com la millora de ferm de la carretera un cop finalitzen els treballs”. Pel que fa als aparcaments, Albella comentava que es mantindran totes les places actuals a la part oest del vial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari