Comencen les obres d'ampliació del cementeri municipal de Vinaròs

Comencen les obres d'ampliació del cementeri municipal de Vinaròs
27/02/2020 -

La Regidoria d’Obres i Servies, encapçalada per Carmen Morella, ha informat avui que aquesta setmana han començat les feines d’ampliació del cementeri municipal. En concret els treballs consisteixen en la construcció de 208 nínxols i la urbanització dels terrenys que encara no s’han desenvolupat. Cal destacar que els alumnes del programa d’ocupació “Et Formem” seran els encarregats d’adequar les noves jardineres i zones verdes de l’ampliació per tal d’urbanitzar l’ampliació.

La regidora Morellà ha destacat que “els nous nínxols es construeixen segons la normativa vigent establerta amb el Decret de Sanitari Mortuòria per garantir que es compleix tota la legislació”. En aquest sentit, insistia que amb aquestes obres sobretot es pretén assegurar el servei a la ciutadania durant els propers anys.

Pel que fa al pressupost les feines, s’executen a través del Pla 135 de la Diputació de Castelló corresponent al 2019. Morellà ha remarcat que amb aquesta inversió es donar continuïtat a les obres que cada any realitza l’Ajuntament per ampliar el cementeri i sobretot oferir un servei òptim per a la ciutadania.

El projecte inclou la construcció dels 208 nínxols i la urbanització dels terrenys que encara no s’ha desenvolupat, amb la creació d’una vorera amb llambordins que tindrà una amplada de 6,2 metres, seguint l’estètica actual. D’altra banda, també s’incorporarà clavegueram, pluvials, sistema de reg eficient i la pre-instal·lació del sistema d’enllumenat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari