Concert de Diego el Cigala al Festival Vinaròs Arts Escèniques

Piano y voz serà l’espectacle que oferirà el dimarts 4 d’agost al Vinaròs Arena, les entrades es podran aconseguir a partir de demà a l’Auditori Municipal i a través d’Internet

Concert de Diego el Cigala al Festival Vinaròs Arts Escèniques
21/07/2020 -

La Regidoria de Cultura, encapçalada per Anna Fibla, ha anunciat avui el concert de Diego el Cigala a Vinaròs, al Festival Arts Escèniques. La cita serà el dimarts 4 d’agost a les 22:00h al Vinaròs Arena amb l’espectacle Piano y voz, que comptarà amb la participació del pianista Jaime Calabuch.

La regidora Fibla ha destacat que “es tracta d’un molt bona notícia per als amants de la música, que podran gaudir d’una actuació única a la comarca en un entorn tan especial com és la plaça de bous”. Segons ha explicat des d’un primer moment es va voler incloure a Diego El Cigala dintre de la programació del Festival Vinaròs Arts Escèniques i fins i tot es van tenir diversos contactes, però degut a una agenda molt atapeïda de l’artista feien impossible la seua actuació al municipi. Fibla afegia que “arran de la cancel·lació d’un dels seus espectacles l’agent es va posar en contacte amb la Regidoria de Cultura per venir a Vinaròs, una proposta a la que vam estar d’acord des del primer moment”.

Pel que fa a Piano y voz, es tracta d’un concert on els espectadors podran gaudir dels ritmes clàssics del flamenc fusionats amb altres estils musicals com el tango i el bolero o fins i tot música mexicana, amb l’estil únic del Cigala.

Venda d’entrades

Els tiquets per assistir al concert es posaran a la venda a l’Auditori Municipal a partir de demà dimecres a les 18:00h. D’altra banda, ja es poden aconseguir des de la pàgina web www.elcigala.com, clicant dintre de la secció concerts i seleccionant el que oferirà a Vinaròs el 4 d’agost.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari