Vinaròs acollirà el XVIII Concurs Internacional de Música de Cambra

[:caEl certamen s’ha reduït només a la fase final que començarà a les 9h amb les audicions, i a les 18h es farà l’entrega dels guardonsEl certamen se ha reducido solo a la fase final que empezará a las 9h con las audiciones, y a las 18h se hará la entrega de los galardones

Vinaròs acollirà el XVIII Concurs Internacional de Música de Cambra
05/11/2019 -

La regidora de Cultura, Anna Fibla, acompanyada per la directiva de les Joventuts Musicals ha presentat a l’Ajuntament el XVIII Concurs Internacional de Música de Cambra. Cal destacar que es tracta d’un certamen consolidat al municipi on cada any aconsegueix la participació d’artistes d’arreu de l’Estat i fins i tot d’Europa, que venen fins a Vinaròs per intentar endur-se el primer premi.

Fibla ha insistit que “des de l’Ajuntament sempre donarem suport a les iniciatives que suposen apropar la cultura a la ciutadania, en aquest cas amb música de gran qualitat”. En aquest sentit, agraïa la feina que cada any realitza Joventuts Musicals per celebrar aquest concurs, que ja ha arribat a la seua divuitena edició i que es troba consolidat a la comarca.

Pel que fa a la col·laboració el Govern Municipal aportarà els guardons per als guanyadors amb 2.500€ per al primer classificat, 1.500 per al segon i 1.000€ per al tercer.

La presidenta de les Joventuts Musicals, Mari Carmen Guimerà, ha destacat que la celebració del concurs estava programat per al 10 de novembre, però a causa de la coincidència amb les eleccions generals s’ha hagut de traslladar al dia 24. Això farà que el certamen es reduesca a tan sols una jornada amb la fase final, que començarà a les 9:00h amb les audicions i a les 18:00h es farà l’entrega dels guardons, que inclourà una actuació per part dels grups guanyadors.

Amb relació als participants en total hi haurà 10 grups dividits en sis duos, dos trios, un quartet i un quintet de vent, que vindran des de Barcelona, Pontevedra, Àustria, Peníscola, València i Londres. Un jurat format per músics professionals, entre ells el vinarossenc Marc Borràs, serà l’encarregat de valorar les actuacions per atorgar els guardons als tres millors grups.

Per acabar, la regidora Fibla insistia en els seus agraïments a les Joventuts Musicals per organitzar un any més el Concurs Internacional de Música de Cambra i convidava a tota la ciutadania a apropar-se el diumenge 24 de novembre a l’Auditori Municipal per gaudir de bona música.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari