L’Ajuntament de Vinaròs adjudica les obres de construcció de l'escola Jaume I

El projecte comptarà amb un pressupost de 4,5 milions d’euros a través del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana i suposarà la creació d’un nou centre educatiu a l’antic camp de futbol

L’Ajuntament de Vinaròs adjudica les obres de construcció de l'escola Jaume I
07/08/2020 -

L’Ajuntament de Vinaròs ha fet l’últim pas per a la construcció del nou col·legi Jaume I amb la signatura del contracte de les obres amb l’empresa adjudicatària, Ocide. El projecte compta amb un pressupost de 4,5 milions d’euros amb IVA inclòs i es preveu que, un cop presentat el Pla de Seguretat i Salut, el programa de treball i el Pla de Residus de Construcció, les obres comencen la primera quinzena de setembre amb la signatura de l’acta de replanteig.

L’alcalde, Guillem Alsina, s’ha mostrat molt satisfet i ha indicat que s’ha hagut de realitzar un camí molt llarg fins a arribar a aquest pas. En aquest sentit, ha destacat que “el projecte de construcció del col·legi Jaume I ha sigut possible gràcies a la feina de totes les corporacions municipals des del 2007 fins a l’actual i també al Pla Edificant de la Generalitat”. Així mateix, també ha agraït la implicació de tots els partits de l’oposició del consistori, insistint que “el Jaume I és la prova que mostra que gràcies a la feina conjunta de tots, els projectes vitals per a la nostra ciutat acaben sent una realitat”.

D’altra banda, l’alcalde també assenyalava que la signatura del contracte de les obres, és una gran notícia per a tots els vinarossencs, però especialment per a la comunitat educativa de l’escola Jaume I, que per fi podrà deixar els barracons i començar a oblidar aquest malson que ha durat gairebé catorze anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari