Suspesa temporalment l'escola d'estiu de Vinaròs per un cas de coronavirus

L’empresa concessionària del servei del Campus d’Estiu l’Illa ha informat l’Ajuntament d’un positiu per coronavirus per part d’un monitor

Suspesa temporalment l'escola d'estiu de Vinaròs per un cas de coronavirus

L’Ajuntament ha informat a través de les seues xarxes socials d’un cas de coronavirus a l’escola d’estiu de Vinaròs per part d’un monitor de l’empresa concessionària del campus, per la qual cosa s’ha emplaçat a la seua suspensió de manera temporal.

En concret, “com a mesura de responsabilitat i per a garantir un major grau de seguretat dels mateixos usuaris i treballadors, s’ha emplaçat a l’empresa a suspendre de manera temporal el servei de Campus L’Illa 2020 en TOTS els seus centres, cursos i activitats com a mesura preventiva fins a un altre avís. Aquesta mesura també afecta a l’escola d’estiu que AFANIAD organitza en un dels centres educatius cedits per a l’ús en qüestió”, ha explicat el consistori.

Pel que sembla, un dels treballadors-monitors de l’empresa concessionària del servei del Campus d’Estiu l’Illa ha donat positiu en la prova de coronavirus i s’ha traslladat la situació al Servei de Salut Pública per a seguir les indicacions del Pla de Contingència.

El consistori ha recordat que l’Escola d’Estiu l’Illa compta amb un sistema d’organització de grups bambolla, pensats específicament per a minimitzar possibles situacions com la que hui es comunica i que en aquesta edició ha ampliat els centres educatius on es duu a terme per a disposar de més espai i reduir l’hipotètic contacte entre usuaris per a un major control. Malgrat això, “com a mesura de responsabilitat i per a garantir un major grau de seguretat”, s’ha demanat aquesta suspensió temporal del servei.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari