Correus inicia una prova pilot amb un carro de repartiment assistit a Vinaròs

Correus inicia una prova pilot amb un carro de repartiment assistit a Vinaròs
18/07/2022 -

Correus està provant en la seua unitat de repartiment del carrer Costa i Borras, 48 de Vinaròs un nou carro de repartiment assistit fabricat per l’empresa espanyola Mooevo. L’objectiu d’aquest projecte pilot és proporcionar un nou element que facilite la distribució d’última milla, utilitzant les innovacions tecnològiques sorgides en els últims anys en l’àmbit de la mobilitat personal i sostenible, ajudant en el treball diari, en reduir l’esforç necessari per a desplaçar el carret.

El projecte pilot pel qual provarà l’ús de carros de repartiment assistits també s’estendrà a altres municipis de la província i s’avaluarà el seu funcionament durant un any aproximadament.

Aquests dispositius han sigut fabricats per Mooevo, una startup espanyola que ha desenvolupat una solució de mobilitat per a impulsar el desplaçament del carret amb mínim esforç, amb l’ús com a base del seu recurs un patinet elèctric, amb zero emissions. La relació amb aquesta empresa va nàixer en CorreosLabs, l’espai de suport a la innovació i a l’emprenedoria de Correus.

En les proves realitzades les opinions han sigut molt favorables, ja que el personal de Correus està valorant la seua facilitat d’ús, la seua ajuda per a mitigar el cansament en el repartiment i l’avaluació dels carros de repartiment assistits com una eina de treball segura.

Per a desenvolupar aquest projecte pilot, Correus ha impartit la formació necessària a la plantilla de repartiment de les unitats seleccionades per a desenvolupar el projecte pilot.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari