La COVID obliga a ajornar el Carnestoltes de Vinaròs 2022

Davant la situació epidemiològica, l’Ajuntament i la Comissió Organitzadora (COC) han pres la decisió de retardar la seua celebració

La COVID obliga a ajornar el Carnestoltes de Vinaròs 2022

El Carnestoltes de Vinaròs de 2022 es retarda per la pandèmia del coronavirus, que hui dia registra una incidència de 2.170 casos per cada 100.000 habitants en la localitat. Una decisió que s’ha pres després d’una reunió entre la Comissió Organitzadora del Carnestoltes (COC) i l’Ajuntament de Vinaròs, en la qual s’ha acordat passar la celebració del 23 d’abril al 9 de maig.

A través de les seues xarxes socials, aquest 7 de gener la COC ha explicat que “després de reunió mantinguda amb l’Ajuntament de Vinaròs, i exposada la situació actual de la pandèmia a les 31 comparses que componen el Carnestoltes de Vinaròs, la Comissió Organitzadora anuncia l’ajornament del Carnestoltes de Vinaròs 2022 en la seua 40 edició, i exposa les noves dates per a la celebració que serà del 23 d’abril al 9 de maig de 2022″.

Una notícia que per a molts era esperada i per a uns altres ha suposat un pitxer d’aigua freda. I és que quedava poc més d’un mes per a donar el tret d’eixida a la programació del Carnestoltes de Vinaròs de 2022, que s’anava a celebrar del 12 al 28 de febrer.

D’aquesta manera, queda esperar al 23 d’abril per a viure les desfilades de color i l’ambient festiu que cada any viu la localitat. Aquest 2022, ‘L’Atlàntida’ és la temàtica amb la qual se celebra el 40 aniversari, de la mà de la constitució d’una nova comparsa amb la qual ja se supera la trentena.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari