Cultura presenta el III Festival Vinaròs Arts Escèniques

El regidor de Cultura, Fernando Juan, acompanyat per la tècnica, Amparo Chaler, ha presentat aquest matí, a la Biblioteca Municipal, l’agenda cultural per al mes de juliol. Es tracta del III Festival Vinaròs Arts Escèniques, que tornarà a convertir el Vinaròs Arena en un gran espai teatral a l’aire lliure.

Un any més des del Departament s’ha apostat per propostes de gran qualitat escènica, amb companyies i actors reconeguts a tot l’Estat, per tal d’oferir uns espectacles únics i atractius que facen de Vinaròs el referent teatral de la comarca durant l’estiu. En aquest sentit, el regidor Juan insistia que “hem fet un gran esforç per apropar la cultura de qualitat al municipi i gaudir d’espectacles d’excel·lent nivell sense necessitat de viatjar fins a les grans ciutats”.

Pel que fa al programa, començarà el 30 de juny amb una obra fora del Festival El tutor burlat, una producció del Palau de les Arts Reina Sofía, sota la direcció de Jaume Policarpo. Segons detallava Juan es tracta d’una òpera bufa en tres actes que es farà a la plaça d’Espanya. El regidor insistia en el fet que és una obra itinerant que es fa amb un gran camió que es converteix en un escenari, que ben segur sorprendrà els espectadors, a més de ser una oportunitat única per gaudir de l’òpera.

El Festival començarà oficialment el 4 de juliol amb l’obra Dos tablas y una pasión de la companyia El Brujo, seguirà el 8 de juliol amb Malvivir de Ay Teatro, on cal destacar es comptarà amb l’actuació de la reconeguda artista Aintana Sánchez-Gjón. El 10 de juliol serà el torn d’un concert amb Maria del Mar Bonet i Borja Penalba, per al dia 12 s’oferirà ¡Que salga Aristófanes! de la companyia Els Joglars.

El 15 de juliol arribarà Tito Andrónico de Teatro el Noctámbulo, una obra clàssica que serà tot un espectacle des del punt de vista artístic i tècnic, mentre que el 17 de juliol la companyia Maduixa, dansa, teatre i poesia visual serà l’encarregada de tancar el Festival amb Migrare.

Les entrades per a totes les obres es podran comprar de forma anticipada des de la pàgina web artsfestival.vinaros.es, enguany com a novetat hi haurà la possibilitat de comprar abonaments per a tots els espectacles a preu especial a partir del 13 de juny, mentre que el dia 20 del mateix mes es podran adquirir per als espectacles individuals. Així mateix, també es podran aconseguir els tiquets a les taquilles del Vinaròs Arena una hora abans de l’inici de cada funció.