Desenes de haimes oferiran la millor literatura en la Fira del Llibre de Vinaròs 2022

Desenes de haimes oferiran la millor literatura en la Fira del Llibre de Vinaròs 2022
11/04/2022 -

El regidor de Cultura, Fernando Juan, amb la directora de la Biblioteca Municipal, Maite Arnau, ha presentat aquest matí la programació de la XX Fira del Llibre que se celebrarà el 23 d’abril a la pèrgola del passeig de Colom. L’espai s’omplirà amb una seixantena de haimes amb les últimes novetats literàries, entitats culturals, editorials, floristeries i institucions. Així mateix, també es comptarà amb una extensa programació d’activitats que inclouran concerts, presentacions de llibres i contacontes per als més petits, entre altres propostes.

El regidor Juan assenyalava que la mostra comptarà amb els espais Isabel-Clara Simó amb l’escenari principal on es faran les actuacions musicals, lectures dramatitzades i espectacles per a tots els públics, la zona Gloria Fuertes amb activitats destinades per al públic infantil i l’espai Oscar Wilde on faran les presentacions de llibres conduïdes per la periodista, Alicia Coscollano. En aquest sentit, comentava que enguany es preveu l’assistència de 24 escriptors i escriptores d’arreu del territori.

Per la seua banda, Arnau comentava que enguany es tornarà a realitzar la campanya “Salvem un llibre” amb la finalitat de donar una segona vida als exemplars usats. Segons explicava per la compra d’un llibre a les paradetes s’entregarà un val regal que es podrà bescanviar pels exemplars que hi haurà en aquest punt de la Fira, amb l’objectiu de donar una segona vida als llibres usats i fomentar la lectura.

Pel que fa a la programació, Arnau detallava tots els actes que es faran amb les actuacions de la Rondalla Vinarossenca Mar i Terra, la Colla de Nanos i Gegants i Les Camaraes, entre altres. Així mateix, afegia que els alumnes de l’Aula Municipal de Teatre oferiran una lectura dramatitzada, a més de comptar amb tallers per als més petits i espectacles familiars.

Per últim, tant el regidor Juan com la directora Arnau, agraïen la col·laboració i el treball de totes les persones i entitats que faran possible un any més la celebració de la Fira del Llibre, que convertirà Vinaròs en el referent cultural de la comarca el proper 23 d’abril.

Actes previs

Del 19 al 22 d’abril la Biblioteca Municipal oferirà una programació especial amb presentacions de llibres i exposicions, per part dels autors i autores Santiago Roig, Maria Auxiliadora Fonellosa, Natàlia Royo i Amàlia Roig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari