Els negocis locals de Vinaròs treballen col·laborativament per a impulsar la seua transformació digital

Els negocis locals de Vinaròs treballen col·laborativament per a impulsar la seua transformació digital
09/10/2020 -

El divendres 2 d’octubre, el Centre de Coneixement de Vinaròs VINALAB va acollir les primeres sessions de treball en grup del programa Vinaròs DIGITALITZA’T PLUS, una trobada empresarial que va reunir els 15 negocis locals participants en la iniciativa amb l’objectiu de reformular, adaptar i digitalitzar els models d’empresa actuals perquè siguen capaces de donar solucions als problemes del futur.

Els diferents negocis locals, guiats per David Martínez i Antonio Beltrán, tots dos mentors i assessors tècnics del programa, han tingut la possibilitat de reflexionar sobre la seua proposta de valor al client i a la societat i avaluar en quin grau estan ajudant els seus clients i com ho estan fent. Això els permetrà adaptar el seu model de gestió i optimitzar els recursos fent ús de les tecnologies actuals per aconseguir un major abast i un major impacte. “El futur dels negocis i de la societat passa per la seua transformació digital; ho sabem de fa temps, però ho hem aprés de cop”, comenta David Martínez.

A més, el dilluns 5 d’octubre es publicava també el tercer seminari web en línia a la plataforma del programa, de lliure accés per a qualsevol comerç local o persona emprenedora del municipi, sota el títol “Estratègia de mercat”, en el qual els mentors ofereixen una visió general sobre la situació actual i claus amb les quals posicionar una empresa mitjançant la creació de valor. Cal recordar que el programa contempla un total de 6 seminaris web en línia, dels quals se n’han realitzat 3 i estan previstos altres 3 per als dies 13 i 26 d’octubre i 9 de novembre: Estratègia de venda, Estratègia de comunicació i Estratègia d’acció, respectivament. La inscripció als seminaris està encara oberta i hi queden places disponibles.

El programa Vinaròs DIGITALITZA’T PLUS és una iniciativa impulsada per les regidories de Desenvolupament Local, Innovació Digital i Ocupació de l’Ajuntament de Vinaròs, gestionada per l’Agència de Desenvolupament Local i cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional, englobada en el programa operatiu de creixement sostenible 2014-2020, a través de l’Estratègia DUSI de l’àrea Urbana Benicarló-Vinaròs. La informació completa del programa pot consultar-se a través de la seua pàgina web www.digitalitzatplus.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari