La Diputació crearà una línia específica de subvencions per al Carnaval de Vinaròs

La Diputació crearà una línia específica de subvencions per al Carnaval de Vinaròs
21/01/2022 -

La Diputació de Castelló ha engegat una nova línia de subvencions específica per al Carnaval de Vinaròs, que suposarà per aquest any una ajuda econòmica de 23.250€. L’objectiu és mantenir aquesta col·laboració durant els anys vinents amb la finalitat d’ajudar a la Comissió Organitzadora del Carnaval i a l’Ajuntament a celebrar la festa.

Aquesta mateixa setmana la diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, s’ha reunit amb l’alcalde, Guillem Alsina, la regidora de Festes, Paula Cerdà, el regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella i el president de la Comissió Organitzadora del Carnaval, Jordi Català, per informar d’aquesta nova línia de subvencions engegada per la Diputació.

Sanz comentava que “s’han reservat 23.250€ per a augmentar encara més la qualitat dels actes i millorar la projecció de la festa fora de les nostres fronteres“. En aquest sentit, la diputada afegia que “el Carnaval de Vinaròs és una de les festes més emblemàtiques de la província i creiem que la Diputació ha de treballar del costat de la COC i l’Ajuntament per a fer més grans les celebracions”.

Per la seua banda, l’alcalde Alsina assenyalava que aquesta subvenció és una mostra més del compromís de la Diputació de Castelló amb el municipi i la comarca del Baix Maestrat. Segons destacava “el Carnaval de Vinaròs és una festa declarada d’Interés Turístic Autonòmic i des de les administracions sempre oferirem el màxim suport possible perquè, aquesta festa tan emblemàtica a la nostra ciutat, continue sent un referent arreu de la Comunitat Valenciana”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari