Aquest diumenge els comerços de Vinaròs oferiran una nova edició de Botigues al Carrer

Aquest diumenge els comerços de Vinaròs oferiran una nova edició de Botigues al Carrer
21/04/2021 -

Aquest diumenge 25 d’abril els comerços tornaran a ser els protagonistes de la jornada amb una nova edició de Botigues al Carrer organitzada per l’Associació de Comerciants de Vinaròs (ACV), amb la col·laboració de l’Ajuntament. 17 establiments ompliran el passeig de Colom, des de les 9 h fins a les 20:00 h, aproximadament, amb productes de primera qualitat per a tancar la temporada de la tardor, així com mostra la nova temporada primavera-estiu.

La regidora de Comerç, Paula Cerdà, ha convidat als veïns de tota la comarca a apropar-se fins a Vinaròs aquest diumenge per gaudir de la variada oferta que mostraran els comerços. Segons afegia “des de l’equip de govern sempre oferirem la màxima col·laboració possible al sector comercial per impulsar-lo i promocionar l’activitat econòmica al municipi”. D’altra banda, Cerdà destacava que les paradetes es tornaran a ubicar al passeig de Colom, un espai més ampli que permet complir les normes sanitàries i de distanciament.

La presidenta de l’ACV, María Ángeles Pereda, ha detallat que es comptarà amb una gran oferta comercial que anirà des de complements, calçat, moda, esports i fins i tot immobiliàries que mostraran tots els seus productes amb ofertes especials, sempre amb la millor atenció personalitzada del comerç de proximitat.

Pel que fa a l’horari, Pereda comentava que aproximadament les paradetes estaran obertes des de les 9 h fins a les 20 h de forma ininterrompuda. En aquest sentit, insistia que seran molt estrictes en l’horari per tal de complir toc de queda implantat per la Generalitat. D’altra banda, assenyalava que les paradetes mantindran una distància de dos metres i a més deixaran un ampli espai al centre del passeig per a permetre la circulació fluida dels vianants. Així mateix, també hi haurà gel hidroalcohòlic i serà obligatori l’ús de la mascareta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari