El diumenge torna Botigues al Carrer a Vinaròs

El diumenge torna Botigues al Carrer a Vinaròs
08/09/2022 -

Diumenge els comerços tornaran a ser els protagonistes de la jornada amb una nova edició de Botigues al Carrer que de nou organitza l’Associació de Comerciants de Vinaròs (ACV), amb la col·laboració de l’Ajuntament. Prop una trentena d’establiments ompliran el centre de la localitat, des de les 9:00h fins a les 20:00h, amb productes de primera qualitat i ofertes molt atractives per tal de tancar la temporada de primavera-estiu.

La regidora de Comerç, Paula Cerdà, ha convidat els veïns de tota la comarca a apropar-se fins a Vinaròs aquest diumenge per gaudir de la variada oferta de productes que mostraran els comerços. En aquest sentit, ha destacat que “des de l’Ajuntament sempre donarem suport a les iniciatives que ajuden a promocionar les compres a la localitat i fidelitzen els clients, al mateix temps que també dinamitzen l’economia”.

La presidenta de l’ACV, María Ángeles Pereda, ha detallat que Botigues al carrer torna al centre de la localitat amb la col·locació de les paradetes als carrers Major i Agustí Safont, així també com a les places Sant Antoni i Parroquial. Segons detallava es tracta d’una bona oportunitat per tancar la temporada de primavera-estiu amb productes de qualitat i preus especials.

Pel que fa a l’oferta de productes, Pereda comentava que hi haurà moda infantil i juvenil, calçat, complements, llenceria i esports, entre altres. Així mateix, assenyalava que també es comptarà amb una immobiliària, productes de conserva i biològics, una empresa de serveis d’internet i un establiment de serveis per a mascotes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari