Es detecten dos positius per COVID-19 a l'Escola d'Estiu l'Illa de Vinaròs

Es detecten dos positius per COVID-19 a l'Escola d'Estiu l'Illa de Vinaròs
13/08/2020 -

Per part de l’empresa concessionària del servei del Campus d’Estiu Illa, s’ha comunicat de dos positius per COVID-19 per part de dos usuaris.

Tal com marca la situació i el mateix Pla de Contingència, s’ha donat trasllat al Servei de Salut Pública per a seguir les instruccions pertinents en aquestes situacions i que han estat comunicades als mateixos treballadors, usuaris i familiars d’aquests en la brevetat més gran possible.

Cal recordar que l’Escola d’Estiu l’Illa 2020 compta amb un sistema d’organització de grups bombolla, pensats específicament per minimitzar possibles situacions com la que avui es comunica i que en aquesta edició ha ampliat els centres educatius on es porta a terme, per tal de disposar de més espai i reduir l’hipotètic contacte entre usuaris per a un major control.

Tot i això, per part de l’Ajuntament i seguint les recomanacions de Salut Pública, com a mesura de responsabilitat i per tal de garantir un major grau de seguretat dels mateixos usuaris i treballadors, s’ha decidit avançar la finalització del servei de Campus Illa 2020 al centre on s’han donat els positius, que tenia previst la seua clausura aquest divendres 14 d’agost.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari