L'Ajuntament de Vinaròs obri el termini per a les Ajudes Parèntesi Fase II

Les sol·licituds es podran presentar fins al 18 de maig presencialment a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana, amb cita prèvia, o des de la Seu Electrònica

L'Ajuntament de Vinaròs obri el termini per a les Ajudes Parèntesi Fase II
05/05/2021 -

El Govern Municipal ha obert el termini per a poder presentar les sol·licituds per a les Ajudes Parèntesi Fase II. En aquest cas, la podran demanar les petites empreses i autònoms que no es van beneficiar de la primera fase de la subvenció. En total l’Ajuntament disposa d’una partida de 476.290 € provinent dels diners que van quedar sense atorgar en la primera fase de les Ajudes Parèntesi.

La regidora d’Hisenda, Maria Cano, ha detallat que “les subvencions, igual que en la vegada anterior, tindran una quantitat màxima de 2.000 € per cada autònom o microempresa amb un màxim de 10 persones treballadores en els sectors identificats. Així mateix, s’atorgarà una quantia fixa de 200 € addicionals per persona treballadora afiliada a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020”.

Les sol·licituds es podran presentar fins al 18 de maig de forma presencial a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana, OIAC, amb cita prèvia al telèfon 964 40 21 69, o bé de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’ajuntament, on s’ha habilitat un enllaç per a poder realitzar la tramitació i consultar totes les bases.

Cano ha insistit que s’atendran totes les sol·licituds independentment de l’ordre d’arribada i s’atorgaran totes les subvencions que es demanen, sempre i quan es complisquen els requisits. Segons, comentava “si és precís es prorratejarà la partida inicial de 476.290 € per garantir que cap microempresa o autònom es quede sense la seua corresponent ajuda”.

Per resoldre dubtes o rebre més informació poden telefonar al 964 40 21 69.

La regidora Cano ha indicat que per a comprovar tot el llistat complet dels CNAE que es poden acollir les Ajudes Parèntesi Fase II poden consultar les bases de la convocatòria, dintre de la Seu Electrònica de l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari