El PP denuncia “la negligència i passivitat” de PSPV-PSOE i Som Vinaròs davant l'ocupació d'habitatges a Vinaròs

El PP denuncia “la negligència i passivitat” de PSPV-PSOE i Som Vinaròs davant l'ocupació d'habitatges a Vinaròs
09/02/2021 -

El Partit Popular de Vinaròs, a través del seu portaveu Juan Amat, ha denunciat hui “la negligència i passivitat que respecte a l’ocupació il·legal d’habitatges presideix la gestió del govern municipal de PSPV-PSOE i Totes i tots som Vinaròs”.

Amat ha indicat que “estem cansats ja de les excuses del Sr. Alsina i els seus falsos “no podem fer res”. La realitat és que des de l’Ajuntament es podrien habilitar dispositius específics de la policia municipal que dificultaren i incomodaren a aquells que ocupen habitatges il·legalment, així com el bloqueig d’accessos d’immobles en estat d’abandó o ruïna”.

Els populars han recordat que “les ocupacions il·legals, a més de ser un problema social generen inseguretat, especialment als veïns de propietats confrontants, i mostra d’això és l’últim incendi en carrer les Ànimes”.

Per tots aquests motius Amat ha sol·licitat al govern local “que exercisca les seues competències de manera eficaç i que abandone la deixadesa que, en aquest com en tants altres temes, regeix la seua gestió. Seguir sense fer res és posar-se del costat dels quals viuen en la il·legalitat perjudicant sistemàticament la resta de veïns”.

El portaveu popular ha conclòs afirmant que “no es pot negar que el govern de PSPV-PSOE i Totes i tots som Vinaros han fet declaracions públiques justificant l’ocupació il·legal d’habitatges i les conseqüències d’això les estem veient en l’actualitat en forma d’un govern municipal que decideix no fer res i oblidar-se dels perjudicis que aquesta problemàtica genera a tots els veïns que la pateixen”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari